Nieuws, Bogdike

De Romein Streektoaldag in centrum Veendam



streek twij korten.jpg
Twij Körten

Grunneger artiesten naar de Romein Streektoaldag op zaterdag 21 september in centrum Veendam

Op zaterdag 21 september organiseert de stichting Bogdike voor de 7e keer de Romein Streektoaldag. Op diverse locatie in het centrum waaronder enkele lege winkelpanden, treden Grunneger artiesten op. Omdat het steeds lastiger wordt om gebruik te kunnen maken van leegstaande winkelpanden, zoals oorspronkelijk de opzet was 7 jaar geleden, wordt ook dit seizoen weer uitgeweken naar andere locaties in het centrum. Naast de beschikbare winkelpanden is er daarom een podium in Café de Toeter en de Bibliotheek in Cultuurcentrum vanBeresteyn.

streek laurens alex.jpg
Laurens Schreuder & Alex Staal​

Wie kunt u waar ontmoeten:
In de bibliotheek is niet alleen muziek van Krzysztof Groen en Hans van de Lijke, ook voordrachten van de dichters Roelie Meijer en Edo Staal zijn op deze locatie te beluisteren.
In Café de Toeter zijn optredens van Irene Wilkens & Sikkom Kult, Gert Sennema & Westkantstad en Swinder.
Beecham, Twij Körten, Twij Langen en Bé Schmaal zijn te beluisteren in het voormalige pand van Ernst Puik aan de Promenade 37.
In het lege winkelpand, Kerkstraat 38 (voorheen Braaiwinkeltje) staan Roelof van der Velde, Erwin de Vries en Ballade.
Optredens van Laurens Schreuder & Alex Staal, Harry Niehof en van 'tKnoal zijn te bezoeken in de Verlengde Kerkstraat 62.

streek gert sennema.jpg
Gert Sennema & Westkantstad

De Romein Streektoaldag begint om 12.45 uur en eindigt om 17.15 uur. Op de locaties ligt een flyer met aanvangstijden van de artiesten en locaties. Het programma is ook te vinden op de facebookpagina en de website van Bogdike (www.bogdike.nl).