Regio

Mega Piraten Festijn Noordbroek
op weg naar uitverkochte tent



 Het gaat hard met de voorverkoop voor het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 21 september plaatsvindt in Noordbroek. Organisator Eddie Mensink verwacht een uitverkochte tent. “We gaan de laatste week van de voorverkoop in en de ervaring leert dat er dan nog heel veel extra vraag komt!”

De Nederlandstalige muziek is bezig met nieuwe hoogtijdagen. Elk jaar melden zich nieuwe sterren aan het firmament. Maar ook de gevestigde namen blijven populair.  “En dat heeft er dus ook voor gezorgd dat we dit jaar een enorm goede line-up hebben in Noordbroek”, zegt organisator Eddie Mensink. “Ga maar na: Frans Bauer, Gerard Joling en Jannes, om er maar een paar te noemen: allemaal artiesten die zelf volle arena’s trekken. En bij ons staan ze er allemaal tegelijk! We hebben daarnaast natuurlijk ook aanstormend talent als Mart Hoogkamer! Bovendien, laten we niet vergeten dat we ook de Dutch Boys hebben in de originele line-up. We zijn er jaren mee bezig geweest om ze weer bij elkaar te brengen en dat is gelukt. Daar zijn we supertrots op!”

Programma​
Dutch Boys, Gerard Joling, Jannes, Mooi Wark, D!kdakkers, Frans Bauer, Stef Ekkel, René Karst, Ancora, John de Bever, Django Wagner, Belinda Kinnaer, Mart Hoogkamer, Lawineboys, Jan Keizer & Anny Schilder, Otto Lagerfett, Evert Baptist, Mark van Veen, Esperando’s, Lucas & Gea, Harten 10, Henk Dissel en Melissa Smilda. De formatie Summerland begeleidt enkele optredens live. De presentatie is als vanouds in handen van Willie Oosterhuis. Daarnaast verzorgen de mannen van Poar Neem’n een aantal shows in hun eigen Poarty Area. Het terrein aan de Noorderstraat 21 in Noordbroek (achter Boerderijcafé Mausel) is geopend vanaf 18.30 uur. Het officiële programma duurt van 20.00 tot 01.00 uur.

Kaarten
Fysieke kaarten (vanaf 25 euro) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Drogisterij Wierenga in Noordbroek; Primera Faber in Scheemda; Vakgarage Heineman in Schildwolde; de AH in Siddeburen; Supercoop in Muntendam, Primera Kiewiet en Hekman Muziek in Winschoten en de Primera’s in Hoogezand en Veendam. Daarnaast kan men ook kaarten kopen via www.megapiratenfestijn.nl.