Nieuws

Scouting Veendam organiseert grote wc-papieractieScouting Veendam.png

Scouting Veendam organiseert grote wc-papieractie voor het aanvullen van de clubkas. Leden, jong tot oud, trekken op zaterdag 7 september door de woonwijken in Veendam om huis-aan-huis rolletjes te verkopen. Uiteraard gaat dit gepaard met groot bravoure.  
 
In september is de start van het nieuwe scoutingseizoen en daar hoort altijd een actie bij om de clubkas te spekken. Dit jaar zoeken leden niet alleen hun familie en vrienden op, maar trekken ze massaal de Veendammer wijken in. Tussen 10:00 en 15:00 uur lopen delegaties scouts door o.a. de Rivierenwijk, Scheepskwartier, Zeestratenbuurt, en Oranjepark. Ze komen bij u langs de deur: één pak wc-papier of keukenrol kost €3,-, maar u kunt ook gebruik maken van de aanbieding twee pakken voor €5,-. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Poiesz Veendam. 
 
Wilt u gegarandeerd zijn van een pak wc-papier en/of keukenrol? Rij, fiets of wandel dan door de pop-up stand bij het verenigingsgebouw van Scouting Veendam aan de Woldlaan 11 in Borgerswold.  
 
Wc-papieractie Scouting Veendam:

  • Datum: Zaterdag 7 september, 10:00 – 15:00 uur 
  • Locatie: Ze komen bij u in de wijk, maar u kunt ook een bezoekje brengen aan Scouting Veendam Woldlaan 11, Veendam (Borgerswold)
  • Prijzen: Eén pak wc-papier of keukenrol €3,-   Twee pakken wc-papier en/of keukenrol €5,-