Nieuws

Sportcafé Sportplein ondervindt wederom upgradeimage00016.jpeg

Net als in de zomer van 2018 ondervindt Sportcafé Sportplein ook deze zomer weer een upgrade! Na de grootse verbouwing van het Sportcafé vorig jaar, was ditmaal de keuken aan de beurt. “Destijds zijn we gaan investeren in de toekomst, doormiddel van een gehele metamorfose” aldus Rob van Loenen. Dit met als uiteindelijke doel om de sporters, toeschouwers en overige bezoekers in behoefte te kunnen voorzien. Doormiddel van het generen van meer zitplaatsen, een compleet nieuwe bar, en een hedendaagse uitstraling hebben we dit kunnen realiseren. Dit alles heeft zijn vruchten afgeworpen, gezien de vele positieve reacties uit diverse hoeken.

Nieuwe keuken
Nu één jaar later is het de beurt aan de keuken. Wederom met dezelfde intenties, het vergroten van de capaciteit, aanbieden van een breder assortiment, en het waarborgen van de kwaliteit. De huidige keuken was op diverse punten verouderd en kwam op de piek momenten capaciteit te kort. Door de verouderde apparatuur te vervangen voor apparatuur die het label ‘energiezuinig’ draagt, vergroten we niet alleen de capaciteit, maar besparen we op termijn ook op het stroomverbruik. Iets wat je in de horeca door de jaren heen steeds meer ziet.

Nieuwe kansen
Naast het vergroten van de capaciteit, en het gebruik van energiezuinige apparatuur biedt de nieuwe keuken ook nieuwe kansen. Naast de nieuwe afzuigkap, gasfornuis, friteuse en een koel/vries- werkbank hebben we ook een bakplaat en steamer aan de nieuwe keuken toegevoegd. Deze nieuwkomers in de keuken bieden nieuwe mogelijkheden om het huidige assortiment uit te breiden. Denk hierbij aan bredere mogelijkheden m.b.t. de ‘Weekend-Plate’, maar ook aan aanbieden van buffetten aan grote groepen.

Afgelopen seizoen zijn we gestart met het aanbieden van de ‘Weekend-Plate’, dit was in onze ogen een daverend succes! “Men wil vandaag de dag na het sporten ook wel eens iets anders dan het standaard frietje mayo met een frikandel” waar overigens niks mis mee is, aldus Rob. Door het aanbieden van wisselende ‘Weekend-Plates’ brengen we wat variatie aan, en bieden we de mensen  een keuze.

Ook krijgen we steeds meer verzoeken van bedrijven voor bedrijfsuitjes. Denk hierbij aan een sportdag, in combinatie met een buffet na afloop. Je ziet steeds meer bedrijven die de keuze maken voor een sportieve activiteit. De keuze voor een sportdag met na afloop een buffet zorgt voor een stukje teambuilding, met na afloop gezelligheid bij ons in het Sportcafé. Doormiddel van deze investering in de keuken kunnen we ook op dit gebied de gast in behoefte voorzien.

Vanaf vrijdag 30 augustus is Sportcafé Sportplein officieel weer geopend, en staat Team Sportplein weer voor u klaar!