Nieuws, Summerfun

Geslaagde tropical party Zechstein en Summerfun



_MG_8593.jpg

Vrijdag werd Summerfun 2019 (de Light editie) afgesloten met Zechstein Summerfun in the Tropics. Een gezellige middag voor kinderen van de basisschool in De Spelerij naast de Borgerswoldhoeve in Veendam. Naast alle attracties in De Spelerij werden er nog extra activiteiten georganiseerd. Zo stond er de hele middag een lange rij bij het schminken, waar vrijwilligerster Monique (links) spontaan hulp kreeg van moeder Renee (rechts). Acrobaat Jos Tipker vermaakte jong en oud met acrobatiek. Voor de jongste kinderen stond er een springkussen en aan de knutseltafel werd ‘tropisch’ geknutseld. Alle kinderen werden getrakteerd op patat en ijs en voor de volwassenen een kopje koffie/thee.

_MG_8569.jpg

Groot feest voor jong en oud en mooie afsluiting van Summerfun 2019, in een light editie. “We hebben het deze zomervakantie wat rustiger aangedaan en dat is ons goed bevallen, aldus Bart Kruizinga en Bijka Scholtens van Summerfun. We doen al jaren achterelkaar veel van hetzelfde. We merken dat het anders moet en zijn daar deze zomervakantie al voorzichtig mee begonnen. In 2020 bestaat Summerfun 20 jaar en dat gaan we zeker vieren. En dat doen we het hele jaar door. Want Summerfun is er niet alleen meer in de zomervakantie.

_MG_8576.jpg

Na de vakantie start op woensdag 18 september de Kids&Klub weer, en op zaterdag 7 september hebben we ‘Summerfun Ontdekt de wereld van de dieren’. Het project Zomertas, samen met de PKN kerk Veendam en stichting Present verdient ook een vervolg. De Zomertas is een tas met o.a. speelgoed, knutselmateriaal, gratis toegangskaartjes voor activiteiten, snoep enz. en is voor kinderen van 0 t/m 16 jaar waarvan de ouders gebruik maken van de voedselbank.


 
Fotoalbum: