Sport

Donar komt weer naar Wildervank



WhatsApp Image 2018-09-17 at 11.41.56_0.jpeg

Donar trekt komend seizoen weer de provincie in om zich voor te bereiden op de competitie. Op uitnodiging van basketbalvereniging Aquila speelt Donar vrijdag 13 september weer een oefenwedstrijd in Wildervank.

In de “Wildervanckhal” is het Duitse Phoenix Hagen de tegenstander. De wedstrijd start om 19.30 uur.   Phoenix Hagen heeft naast Kyle Leufroy, ook Michael Gilmore (2.08m) als nieuwe speler aangetrokken.

Donar heeft vier nieuwe spelers gecontracteerd, waaronder Deshawn Freeman. Deshawn is Power Forward en is een zeer energieke en atletische speler. Met de komst van Freeman is de selectie van Donar voor het nieuwe seizoen compleet en bestaat uit de volgende spelers: Jason Dourisseau, Thomas Koenis, Donte Thomas, Carrington Love, Leon Williams, Matt Williams Jr, Matt Mc Carthy, Shane Hammink en Deshawn Freeman. Welke jeugdspelers aan de selectie worden toegevoegd wordt nog bekend gemaakt.

Veendam kent een enthousiast basketbalpubliek en met Donar en Phoenix Hagen belooft het weer een mooi basketbalspektakel te worden in de Wildervanckhal. Vier dagen later speelt Donar de eerste voorronde Basketbal Champions League wedstrijd in Lissabon tegen SL Benfica.

Entreekaarten zijn te koop voor aanvang van de wedstrijd aan de deur én in de voorverkoop vanaf 19 augustus bij Primera Hiemstra Veendam.