Regio

Muntendam Spelweek 2019 komt er aan!IMAG2574.jpg

De laatste schooldag is weer geweest en binnenkort is het weer zover! Van maandag 19 augustus tot vrijdag 23 augustus is er weer een te gekke doldwaze spelweek.

Deze wordt ieder jaar georganiseerd door de Stichting Jeugdwerkgroep Muntendam en wordt gehouden op het ijsbaan terrein aan de zuiderstraat. Het is bedoeld voor alle basisschoolkinderen die in Muntendam wonen, dus ook als je ergens anders naar school gaat maar wel in Muntendam woont mag je mee doen. De spelweek is gratis deelname. We hopen dat er ook dit jaar veel kinderen komen.

Een deel van het programma:

  • Opening: maandag 19 augustus om 11.00 uur. Daarna mag je beginnen met hutten bouwen. Ook kun je een t-shirt verven en nog veel meer.
  • Dinsdag begint het weer om 10.00 uur. Je kunt verder gaan met de hutten of met verven. `s Middags is er bootcamp/boksen.
  • Woensdag Busdag. Voor de busdag wordt wel een entree voor Slagharen gevraagd maar wel met flinke korting. Vertrek 9.00 uur. Opgave bij Henny Lamain, Kleine Venne 2 in Muntendam, 0598-623310 of Albert 06-48311293. Wees er snel bij want vol=vol
  • Donderdag 11.00 uur broodbakken. `s Middags waterspelletjes en slapen bij het veld. In de avond een fietstocht voor het hele gezin.
  • Vrijdag tenten afbreken. 13.00 uur schuimparty.

Maar er is natuurlijk nog veel meer te doen!

Het volledige programma en alle info kun je lezen op de Facebook van Jeugdwerkgroep Muntendam.