Sport

Zechstein 6-uurs ATB-race in Veendam



borgerswold classic 6 uurs poster a4.png

De Stichting Sportpromotie Veendam en Stormvogels Veendam organiseren iets nieuws; een 6-uurs ATB-race! Als vervolg op de Zechstein Borgerswold Classic is besloten van dit evenement een 6-uurs race te maken.

Op zondag 1 september 2019 van 11.00 tot 17.00 uur heb je de mogelijkheid deel te nemen aan een 6-uurs race op een prachtig en gevarieerd parcours van ongeveer 8 kilometer. Ook de voormalige vuilstort zit in het parcours dus uitdaging voldoende! Deelname is mogelijk als solorijder (vanaf 18 jaar) en als team bestaande uit 2, 3 of 4 rijders (vanaf 15 jaar).

Tijdens de race zal er gebruik worden gemaakt van Trackreg tijdregistratie. Dit betekent dat iedere individuele deelnemer en ieder team live te volgen is op de app, via de website en op een groot scherm bij de finish. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een stuurbord als herinnering, verzorging onderweg en een pastamaaltijd na afloop.

Rondom de finish zal gezorgd worden voor voldoende vertier voor de bezoekers zodat we een sfeervol evenement gaan krijgen. Het gaat een mooi evenement worden mede door de steun van onze hoofdsponsor Zechstein.

Verdere informatie en inschrijven kan via de website www.borgerswoldclassic.nl.