Nieuws

Zomers kleurrijk beeld in het centrum van Veendam



.Paraplu`s In Centrum Veendam (1).JPG

Ondernemers van centrum Veendam hebben het centrum voorzien van kleurrijke paraplu’s. Dit geeft Veendam een vrolijk, zomers beeld en met de nieuwe aangelegde pleinen wordt hiermee dan ook de positieve lijn voortgezet.

Het centrum van Veendam is nog druk bezig met het herinrichten van de pleinen met een eigentijds ontwerp. Hiermee blijft het centrum ook de komende jaren een aantrekkelijk verblijfsgebied voor het winkelend publiek. Ondanks aanwezigheid van de mooie verzorgde terrassen en de diversiteit van winkels blijft Veendam er aan werken om Veendam aantrekkelijk te maken en houden voor nieuwe ondernemers.

Paraplu`s In Centrum Veendam (2).JPG

Het centrum heeft dan ook naast het al ruime aanbod van mooie modewinkels onlangs ook Norah mogen begroeten met een vestiging in de Winkler Prins Passage.

Zaterdag 29 juni heeft Veendam de 6e editie van de Sightseeing run die in 2014 voor het eerst gehouden werd. Veendam had toen de primeur van Nederland. Daarbij lopen de deelnemers door gebouwen en bezienswaardigheden. We verwachten dan ook dat de deelnemers genieten van een kleurrijke start dit jaar.

1234.jpg

De kleurrijke paraplu’s zullen tot eind september het centrum zomers versieren om de bezoekers van de Vakantiemarkten (bouwvakmaandagen) en natuurlijk de deelnemers van de Tocht om Noord te trakteren op een kleurrijk zomers Veendam.