Sport

Succesvol weekend Slagharen voor demoteam Ron Haans



Succesvol weekend Slagharen voor demoteam Ron Haans.jpg

Afgelopen zondag was het de afsluitende wedstrijd van het dansseizoen voor het demoteam van Ron Haans. De dames sloten het seizoen af tijdens de masters of dance in pretpark Slagharen.

Het team Royal Sisters behaalde een tweede plek in de categorie 18 jaar en ouder. Voor het eerst dit seizoen deed ook een duo mee aan de wedstrijd. Sabrina Szczepanowska en Naomi Ludolphie behaalden tijdens deze eerste wedstrijd een derde plek.

Het huidige dansseizoen is voor het demoteam van Ron Haans tot een einde gekomen. Na deze succesvolle afsluiter zijn trainsters Rowan en Sigrid zich al druk aan het voorbereiden op het volgend dansseizoen. Royal Sisters mag terug kijken op een succesvol seizoen met veel prijzen, maar vooral veel plezier.

Via deze weg willen de trainsters dan ook iedereen bedanken voor hun inzet, support en vertrouwen in het team! Rowan en Sigrid zijn onwijs trots op deze goede start van het nieuwe team van Ron Haans. Royal Sisters bestaat uit; Lenette Zigter, Kim ter Veer, Sabrina Szczepanowska, Manon Sinnema, Celine Martijn, Deveney Martijn, Jennifer Schipper en staat onder leiding van Rowan Renkema en Sigrid Brauns.