Regio

Carmeeting bij Evenementenmarkt
De Toekomst in Kiel Windeweer



IMG_0079.JPG

Op 16 juni (Vaderdag) vindt er een carmeeting plaats op het evenemententerrein van Evenementenmarkt De Toekomst in Kiel Windeweer. Op deze carmeeting worden gepimpte en bijzondere auto’s door hun eigenaren getoond, uiteraard vertellen zij trots wat zij aan hun auto hebben gepimpt.

Het pimpen van auto’s is vaak cosmetisch te zien, maar ook onder de motorkap zijn vaak de nodige aanpassingen gedaan, ook zijn de meeste auto’s voorzien van een geweldige geluidsinstallatie.
Evenementenmarkt De Toekomst geeft tijdens dit evenement de regie, aan Carmeet Groningen. "We zijn deze samenwerking aangegaan omdat Carmeet Groningen de hobby van het pimpen van auto’s, op een positieve manier naar buiten wilt brengen. Hier wil Evenementenmarkt De Toekomst graag aan mee werken, inmiddels is hier een geweldige samenwerking uit ontstaan".

Op 16 juni zullen er minimaal 100 (kunnen oplopen tot 300) eigenaren van gepimpte auto’s hun trots showen, dit wordt een behoorlijk spektakel. Er wordt tevens op het terrein van EPS een Sun and shine gehouden, hier wordt de mooiste gepimpte auto gekozen. Nico Transport werkt aan dit evenement mee, doormiddel van het beschikbaar stellen van parkeerruimte, waar ook auto’s worden geshowd, en het wagenmaterieel van Nico transport zal tevens bewonderd kunnen worden. 

Toeschouwers kunnen een parcours lopen langs de auto’s, er zullen behalve auto’s ook stands van de sponsoren bezocht kunnen worden. Het parcours loopt van het evenemententerrein De Toekomst over diversen parkeerplaatsen van Nico Transport” naar EPS.

Mensen met een gepimpte auto, oldtimer of andere niet alledaagse auto kunnen nog mee doen. Men kan zich hier voor aanmelden door middel van een bericht te sturen via de facebookpagina van Carmeet Groningen.

Bezoekers zijn van harte welkom, en kunnen via de ingang van Evenementenmarkt De Toekomst het evenement bezoeken.
De entree bedraagt € 2,50 per persoon, dit is inclusief een kop koffie of thee.
Kinderen tot 10 jaar mogen gratis mee. 

Het evenement is van 10.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie over dit evenement kan men bellen met 06-26926511.

Behalve de carmeeting kan men ook de overdekte markt bezoeken, dit is bij de entree inbegrepen. Hier kan men ruim 200 stands vinden, voor elk wat wils is hier te vinden. In hal 2 is een optreden van Shatered Dreams op het gezellige terras van brasserie De Toekomst.