Nieuws

Nieuwe expostie in Galerie Rendez-Vous Veendam



P5300043.jpg

Het is weer gelukt met fantastisch materiaal een nieuwe expositie in te richten van amateurkunstenaars uit Veendam en omgeving. De expositie is te zien op vrijdagmiddag en op zaterdagmiddag vanaf 12.30 uur tot en met 17.00 uur en loopt t/m 27 juli 2019. U vindt Galerie Rendez-Vous aan de Promenade 25 te Veendam. 

De galerie wordt gerund door een grote groep mensen die dit allemaal pro Deo doen om het centrum met z’n vele leegstaande winkelpanden wat op te fleuren met prachtige amateurkunst. Door een kleine bijdrage per maand van de exposanten kunnen we kostendekkend werken, ook mede dankzij het royale gebaar van de eigenaar van het pand, dhr. Savenije, die zijn pand gratis aan ons ter beschikking stelt.

Op deze wijze hebben amateurkunstenaars de gelegenheid hun werk uitgebreid en gedurende 2 maanden te tonen in een pand waar het door de goede uitgebreide verlichting zeer tot z’n recht komt. De reactie van de vele bezoekers zijn altijd erg positief!

Dit keer zijn volgende disciplines te er bewonderen: schilderkunst / beelden / keramiek / tuin ornamenten.

De deelnemende kunstenaars zijn: Gerda Hulsebos, Ariaan Schaftenaar, Renate Höfker, Mirelle van Vliet, Sheeba George, Sandra van Huizen, Maggie Gunzel, Jaap Bos, Willem Komduur, Anny Kuiper en Barry Sprenger.

Voor eventuele verdere informatie: www.galerierendezvous.weebly.com