Nieuws

Kennismaken met hockey
tijdens Familiedag MHC Daring



IMG_0969.JPG

Donderdag is de jaarlijkse familie- en vriendendag van de hockeyclub MHC Daring heel goed bezocht. Dit jaarlijkse evenement op Hemelvaartsdag staat volop in het teken van hockey en vooral van heel veel gezelligheid.

De dag was om 13 uur begonnen met het Familie & Vriendentournooi. De warming-up van het toernooi werd door Paulo Boer verzorgd. De wedstrijdjes hebben tot 16 uur geduurd. Naast het toernooi werden er ook verschillende activiteiten gehouden. Zoals een photobooth en een springkussen voor de kleintjes. Ook hebben deelnemers hun talenten laten zien tijdens ‘Daring’s got talent’. Dj Peter Prummel heeft tijdens het familie- en vriendentoernooi de muziek verzorgd. De dag werd afgesloten met een gezellige barbecue.

IMG_0925.jpg
v.l.n.r. Nienke Schuringa, Josja Lesman, Jorieke Oterdoom, Jera Sneek, Sasha van Duuren. Voor v.l.n.r. Julia Serra en Aniek Dekker (Daring MB 2)

Voor de wedstrijden was het tijdens de Familiedag mogelijk om zelf teams met minimaal 6 spelers samen te stellen. Ouders, vrienden, buren, kennissen, iedereen mocht meedoen. Hockeyers en niet-hockeyers.

IMG_1069.JPG

Marieke Meerveld van de activiteitencommissie legt uit: “Als je een zoon of dochter op hockey hebt, en je zelf geen idee hebt hoe een hockeystick op zo’n hockeybal aanvoelt is het best leuk om dat een keer te proberen. Het is ook best wel lastig om met zo’n stick een bal goed te raken. Je mag na opgave ook meedoen met een wedstrijdje. Op deze dag gaat het niet om de sterkte maar echt om het plezier.”

De gelegenheidsteams 7 en 9 waren tegen elkaar uitgekomen. Deze teams waren allebei uit verschillende teams gemixt, uit jongens en meisjesteams. Met ook spelers die niet meer op hockey zitten, waarvan een het weer op wil pakken. De uitslag van deze wedstrijd was met 2-1 in het voordeel van team 9.

IMG_0991.JPG