Nieuws

VVV Veendam wordt TIP (Toeristisch Informatie Punt)vanb2.jpg

De VVV in het Veenkoloniaal Museum Veendam gaat vanaf 1 januari 2019 als TIP door het leven: Toerisme Informatie Punt. Onder de nieuwe naam hoopt de TIP herkenbaarder te worden voor toeristen uit binnen- en buitenland. Niet alleen de naam is anders, ook de locatie wordt anders. Het TIP is vanaf nu te vinden aan de theaterkassa in vanBeresteyn.

Met de naamswijziging neemt het informatiepunt ook meteen afscheid van de VVV-organisatie en de bijbehorende website. Daarmee is voor TIP nu de weg vrij om een eigen digitaal platform te gaan ontwikkelen, wat al langer een wens was van deze organisatie.  Als de klant online via  de site terechtkomt bij een specifieke bed and breakfast in onze gemeente, dan ontvangen ze ook meteen suggesties krijgen voor uitjes of arrangementen in de buurt. Zo bieden ze online een totaalpakket bieden voor toeristen en zakenmensen.

In ons  folderrek, naast de ingang vanBeresteyn, vindt u onder andere folders met fietsroutes, wandelroutes, informatie over de regio en wat er zoal te doen is in onze provincie. Loopt u gerust eens binnen of als u een vraag hebt, wij helpen u graag.

Het TIP is dagelijks geopend van maandag tot en met vrijdag van 13.00 uur tot 16.30 uur en tijdens de zomervakantie, vanaf 1 juli tot 26 augustus, maandag, woensdag en vrijdag van 13.00 uur tot 16.30 uur.

TIP​ / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam