Agenda

Proef de sfeer: Open dag bij Prokino VeendamDatum: 
zaterdag 15 juni 2019 13:00 tot 16:00

 

prokino foto.jpg

Prokino Kinderopvang Veendam zet op zaterdag 15 juni tussen 13.00 en 16.00 uur de deuren wagenwijd open. Ouders, kinderen, opa’s en oma’s, buurtbewoners en alle andere belangstellenden zijn welkom tijdens de open dag. Neem een kijkje op onze groene opvanglocatie aan de Somerlustweg of het ruim opgezette Zuidenveld waar iedere dag een nieuw avontuur is.

Er zijn leuke activiteiten voor de kinderen en natuurlijk staat er een hapje en drankje klaar!

Spelen centraal
Bij Prokino Kinderopvang dagen we kinderen uit om spelenderwijs te ontdekken, zich te ontwikkelen en uit te drukken op de manier die het beste bij hen past. We spelen daarbij vooral in op wat de kinderen bezighoudt. Zo voelen zij zich prettig en kunnen zichzelf op hun eigen manier en in hun eigen tempo ontwikkelen en hun talenten ontplooien.

Samen leren, samen groeien
Op de kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang van besteden we veel aandacht aan de lichamelijke zorg en ontwikkeling, de motoriek en de sociale, creatieve en taalontwikkeling. Spelen staat daarbij centraal. Baby's kunnen volop kruipen, liggen en lekker slapen. Voor de wat oudere kinderen is er ruimte én tijd om te spelen, te knutselen en te lezen. Zo leert ieder kind op z’n eigen niveau en spelenderwijs.

Onze pedagogisch medewerkers zorgen daarnaast voor afwisselende activiteiten. Bijvoorbeeld op het gebied van zingen, spelletjes doen, dansen, theater, muziek maken, schilderen, beweging en koken. Daarnaast lezen ze voor, doen ze rollenspelen en spelen poppenkast. Zo krijgen kinderen bij Prokino alle ruimte om te groeien!

Open Dag
Locatie Somerlustweg (Veendam Noord), Somerlustweg 54 A Veendam  
Locatie Zuidenveld (Veendam Zuid), Zuidenveld 35 Veendam