Nieuws

Senioren Platform Veendam valt in de prijzenRabo Clubkas campagne_B.jpg

Woensdagavond trokken een aantal bestuursleden van stichting Senioren Platform Veendam naar Groningen voor de prijsuitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne. Bij de aanmelding voor deze Campagne was aangegeven dat een eventueel bedrag zou worden besteed aan de Nationale Ouderendag die het Platform van plan is te organiseren op woensdag 9 oktober 2019.

De hoop om in de prijzen te vallen was er natuurlijk, maar de uiteindelijke cheque overtrof toch echt de verwachting van de dames Van IJsselmuide en Blaauw.

28 leden van de Rabobank hadden hun stem uitgebracht op de Senioren Platform Veendam, wat betekende dat €140 binnen was, maar het mooie van de Rabo was dat er bij voorbaat al voor elke organisatie €150 extra was gereserveerd. Wat betekent dat de dames met een cheque van €290 huiswaarts keerden.

Een mooie opsteker voor het Platform, die al vanaf januari bezig is om de organisatie en het benodigde geld rond te krijgen voor deze Ouderendag. Het programma is in grote lijnen klaar. Er lopen nog een aantal verzoeken om een financiële bijdrage voor dit gebeuren, maar het bestuur gelooft erin dat deze 3e Nationale Ouderendag, de 1e nog onder de vlag van de OSO, er zeker zal komen.

Op 9 oktober hopen de bestuursleden van de stichting Senioren Platform Veendam dan ook veel ouderen uit Veendam en omgeving te mogen begroeten in vanBeresteyn waar deze dag dit jaar gehouden zal worden.

Bedankt stemmers dat jullie ook voor onze organisatie hebben gekozen.