Agenda

Zomerfestival sportpark Wildervank



Datum: 
zaterdag 25 mei 2019 13:00

 

Flyer A5 voorkant X3B.png

Op 25 mei 2019 van 13.00 uur tot 17.00 uur, organiseren de (sport-) verenigingen een Sport estafette met geweldige prijzen die men kan winnen. De prijsuitreiking vindt aansluitend aan de sportmiddag plaats. De hoofdprijs is een ATB-fiets aangeboden door Meijer de Fietsspecialist uit Veendam. Deelname aan de estafette geeft kans op een prijs. Het is een sport en spelmiddag voor jong en oud op het sportpark aan de Woortmanslaan te Wildervank. De middag wordt om 13.00 uur geopend door wethouder Henk Jan Schmaal. Nieuwsgierig,  kom gerust even langs!

Als afsluiting organiseert stichting tentfeest Wildervank een feestavond en zullen Danny Panadero, de Esperando’s en DJ Peter Mans het dorp op haar grondvesten doen schudden. Kaarten voor het Tentfeest zijn te koop in de kantine van v.v. Wildervank of online op www.tentfeestwildervank.nl

Samenwerking
Aan het zomerfestival doen de volgende verenigingen mee: SV Veendam Atletiek, TC Clias, SV Clias, HV Aeolus, Zwemvereniging THOR, Voetbal Wildervank, Scouting Veendam en Fysiotherapie Torenstraat.