Nieuws

Ex-playboy model Gitte Lamper niet eens met gedragsregels Tropiqua Veendam 

IMG_1455.JPG
Ex-playboy model Gitte Lamper

Ex-playboy model Gitte Lamper heeft hulp gevraagd van Mr. Frank Visser van het programma Mr. Frank Visser rijdt visite omdat ze in Tropiqua niet mocht rondlopen in haar roze string-badpak en dit vindt ze in strijd is met artikel 1 van de Grondwet.

SBS6 heeft de eerste twee opnamedagen bij Gitte Lamper achter de rug. Of er nog opnames in Veendam worden gemaakt door SBS6 is onduidelijk.

Gemeente Veendam, eigenaar van Tropiqua, is er duidelijk over. “Als Gitte Lamper het niet eens is met de gedragsregels dan bestaan er binnen de gemeente verschillende mogelijkheden om hier tegen bezwaar te maken. Om deze reden werken wij niet mee aan het programma Mr. Frank Visser rijdt visite”.

De woordvoeder van de gemeente laat verder weten: “Tropiqua is een familiezwembad en daar gelden gedragsregels die op verschilde plaatsen in het zwembad zijn te lezen. Eén van deze regels is zwemmen is alleen toegestaan in zwemkleding. Strings en topless zwemmen is niet toegestaan.”

Gitte Lamper en de programmamakers van Mr. Frank Visser rijdt visite waren niet bereikbaar voor commentaar. Gitte liet maandagvond wel weten op haar facebookpagina dat het voor haar positief heeft uitgepakt en de uitzending na juli wordt  uitgezonden op SBS6​