Regio

Vette disco in de Menternepaasdisco2_o.jpg
Foto: A&B Fotografie Aikelien Bisschop

Jongens en meisjes, ouders, opa`s en oma`s in Muntendam opgelet! Het wordt weer feest! Op vrijdagavond 17 mei wordt er door de Stichting Jeugdwerkgroep Muntendam  weer een vette disco georganiseerd in het M.F.C. de Menterne te Muntendam.

Ook dit keer is de aanvang om 19.00 uur en het feest duurt tot 21.00 uur. De discomuziek wordt weer verzorgd door de eigen DJ`s van de JWG. Deze disco is bedoeld voor de basisschooljeugd en de entree is een kleine bijdrage inclusief een glaasje fris.

Ook is er een snoepkraam aanwezig en kun je drinken kopen, want van dansen wordt je dorstig. Dus neem je portemonnee mee! Maar laat waardevolle vooral dingen thuis laten anders kun je die zo maar kwijt raken. De Stichting Jeugdwerkgroep kan hier niet aansprakelijk voor worden gesteld.

Ouders/verzorgers zouden jullie de kinderen wel binnen weg willen halen dit i.v.m. de veiligheid. Kom je ook! Dan gaan we er met z`n allen een gezellig feest van maken! Dus trek je mooiste disco outfit aan en tot vrijdag! Dan gaat het weer een vet cool discofeest worden!!