Nieuws

Speciaal Vriendinnen-/ Moederdag evenement



event foto_resize.jpg

Op zondag 19 mei zullen Margit Ceska van Praktijk In Balans en Paula Kuiper van yogacentrum Asenath Yoga hun expertises van yoga en massage combineren in een speciaal evenement om samen met je moeder, dochter of beste vriendin aan deel te nemen!

Een ontspannen, gezellige ochtend die begonnen word met een speciale yogaserie. Deze zal veel Asana’s (yogahoudingen) bevatten die je met twee of meerdere personen kan doen. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben om hier aan deel te kunnen nemen, op een leuke speelse manier leer je ervaren hoe het voelt om samen met yoga bezig te zijn en hoe je elkaar kan ondersteunen in de verschillende houdingen.
De yoga zal gevolgd worden door een zachte, helende massagevorm, namelijk Metamorfosemassage. Tijdens deze massage worden handen, voeten en hoofd zachtjes gemasseerd. Deze behandeling is makkelijk te leren en ook thuis toe te passen. Tijdens deze workshop maak je kennis met deze prachtige massage en gaan jullie elkaar ook behandelen.
De ochtend begint om 10 uur in de yogaruimte van Asenath Yoga in bedrijvencentrum Sorghvliet en zal rond 12 uur worden afgesloten met thee en wat lekkers en krijgen alle deelnemers een leuke goodiebag mee naar huis!
Een leuk, origineel cadeau voor Moederdag of gewoon gezellig samen met je vriendin!

Margit Ceska heeft sinds 15 jaar haar eigen praktijk in o.a. Shiatsu massage en is tevens hormoonspecialist en voedingsdeskundige.
Paula Kuiper heeft ruim 20 jaar ervaring met yoga, is gespecialiseerd in Yoga Nidra en heeft sinds twee jaar haar eigen yogastudio in Veendam.

Voor meer informatie over het Vriendinnen-/Moederdag evenement kunt u mailen naar Asenathyoga@gmail.com of margit@inbalans.nu