Sport

Nog enkele plekken vrij
Zechstein Stratenvolleybal ToernooiZechstein volleybal 2.jpg

De maand mei is weer van start gegaan, de maand waarin het jaarlijkse Zechstein Stratenvolleybal Toernooi plaats vindt. Op 17 en 24 mei staat het Indoorcentrum in Veendam namelijk weer geheel in het teken van volleybal!

7e editie Zechstein Stratenvolleybal
Het jaarlijks terugkerende sportevenement kenmerkt zich door haar sportieve en laagdrempelige karakter. Iedereen die het leuk lijkt om twee avonden te volleyballen met familie, vrienden, kennissen en collega’s kan zich aanmelden. Daarnaast staat Saamhorigheid & Gezelligheid zowel tijdens als na afloop van de wedstrijden hoog in het vaandel bij de organisatie! Beide avonden is er na afloop live muziek voor alle deelnemers en toeschouwers.

Nog enkele vrije plekken
De afgelopen 6 edities deden er jaarlijks gemiddeld 250-300 deelnemers mee, verdeelt over zo’n 25 á 30 teams. Voor aankomende editie zijn we de 20 deelnemende teams alweer gepasseerd, en is er dus nog plek voor +/- 7 teams. Dus stel je team samen, en meldt je aan via onderstaande link: www.indoorcentrumveendam.nl (Aanmelden is mogelijk t/m 12 mei, vol=vol)

Volleyballen voor een goed doel
Ook dit jaar doneert de organisatie een deel van het inschrijfgeld aan een goed doel. Dit kan variëren van landelijke organisaties tot plaatselijke initiatieven. Dit jaar heeft de organisatie besloten de jeugdopleiding van de plaatselijke volleybalvereniging te ondersteunen. Van ieder deelnemend team gaat er €10,- euro van het inschrijfgeld naar Volleybalvereniging Flash Veendam.

Afsluitende feestavond 
Na afloop van de zogeheten finale-avond zal de prijsuitreiking plaats vinden op het podium in de Sorghvliethal. Kort hierna zal het feest losbarsten met DJ Mark Nauta achter de draaitafel! Ook komen de mannen van Poar Neem’n On Tour langs om er gezamenlijk een groot feest van te maken!