Nieuws

Kinderen gezocht voor modeshow Bibliotheek Veendam



Modeshow.jpg

Jongeren organiseren modeshow in Bibliotheek Veendam

Woensdag 15 mei organiseren vier jongeren uit Veendam een modeshow in de bibliotheek. Zeynep, Ilayda, Cheyenne en Sanne hebben lokale ondernemers bereid gevonden om aan deze middag vol glitter en glamour mee te werken.

Vijftien kinderen kunnen meelopen mee tijdens de modeshow in Bibliotheek Veendam. Zij showen de hippe kinderkleding en -schoenen van Mijnnnn! kamer, Check en  Schott Schoenen. Voordat de kinderen de catwalk opgaan, worden ze verzorgd door professionals. De medewerkers van Sandra's Hairstudio zorgen ervoor dat de kinderen er piekfijn uitzien, De kinderen leren in een workshop lopen als échte modellen, want aan het einde van de catwalk moet natuurlijk even geposeerd worden voor de foto.

De kindermodeshow in Bibliotheek Veendam start woensdag 15 mei om 15.30 uur. Iedereen is van harte welkom om deze unieke gebeurtenis bij te wonen.

Kinderen gezocht
Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud en wil je meelopen in deze modeshow? Stuur dan een mail naar veendam@biblionetgroningen.nl en vraag het inschrijfformulier op. Let op: er is beperkt plek, dus wees er snel bij!