Nieuws

Fashion, gezondheid en lifestyle FashionFabriek
nieuw concept in vanBeresteyn



IMG_0175.JPG

In vanBeresteyn was er woensdagavond iets nieuws. Een nieuw concept met iets eigentijds, het is iets met mode, food, gezondheid, en met zang en dans. Lifestyle in brede zin, met daarbij vooral een heleboel gezelligheid.  

Anne Margreet Drenth en Leonie Prins hebben het concept bedacht. “Wij zijn partners in crime”, aldus Anne Margreet. Lachend: “Wij bedenken meer dan we aankunnen”. Voorheen was er ook wel al een ‘fashion event’ met een modeshow over de catwalk. Met het breder maken was zowel de foyer als de theaterzaal met 27 standhouders goed bezet.

IMG_0181.jpg

De hele avond kon men ‘in de FashionFabriek’ lekker rondlopen met een drankje en een hapje. En genieten van modeflitsen door professionele modellen van Charlieproducties uit Veendam. De modeflitsen waren de hele avond door. De 4 modellen toonden de mode van 7 modezaken in Veendam. Ze liepen over maar liefst vier catwalks, twee in de theaterzaal en twee in de foyer. 

De foyer en theaterzaal waren ingericht met zitjes, statafels en kleine podia. Een zangeres liet haar mooie zangkunst horen, en de muziek werd verzorgd  door dj Peter Mans.

IMG_0158.JPG

Leonie Prins: “Het livestyle event is eigenlijk voor de promotie van ondernemers in Veendam. We proberen al eigenlijk een paar jaar de ondernemers met een fashion event een gratis podium te bieden. De modezaken gebruiken normaal hun eigen modellen, maar dit jaar is gekozen om professionele modellen door ons te laten verzorgen. Zij weten precies wat ze moeten doen en hoe ze zich moeten bewegen.

Anne Margreet: “Wij zijn partners in crime.” Lachend, “Wij bedenken meer dan we aankunnen. Het viel heel erg mee om de 27 standhouders bij elkaar te krijgen. Zij zorgen voor de variatie. De modeschow met de catwalk alleen was al vijf keer eerder  gehouden. Voorheen zaten de mensen op de stoelen in de theaterzaal. Nu liepen ze los”.

IMG_0045.JPG

De deelnemende zaken waren: Outfit , CoCo, Okay, Cecile, Oui, Lathina, Leads, Zuivelhoeve, Limburgia, Gery Haarsalon, Etos, Yoga Natasja Copraal, Greving & Greving, Ingrids Parfumbar, Nagelhoekje Saskia Mulder, Cambridge Weight Plan, Rieneke Dijkinga, Moniek Jacobs Cookings Bags,  Ineke Donker Eigenwijs Papier, Teffvolkoren, Hooghoudt, Mooi Bij Manon, Francesfalicia sieraden, Soins Purs Body Sugaring, Charlotte van Kruchten massagetherapeut, Gerards Bloemenkas, Bij Thijs, Theater en Filmhuis vanBeresteyn.

IMG_0115.jpg

De vrijwilligers bij de garderode en de kassa kregen ook een pluim. “Wij zijn blij met hen. Zonder hen kunnen we het met tweetjes ook niet helemaal doen.”


 
Fotoalbum: