Nieuws

18e All Time Music Festival een waar feestjeIMG_1304.jpg

Tijdens het 18e All Time Music Festival werden de pannen van het dak gespeeld. Het muziekfestival in Parkzicht heeft zo’n 1000 bezoekers getrokken. Met dit jaar in de line up Rene Froger met de Frogettes en Wolter Kroes.

IMG_0833.jpg

Wolter Kroes is al decennia lang een van de meest optredende artiesten in Nederland en heeft hiermee in heel het land een ongekende populariteit opgebouwd. Hij maakte om 22.30 uur zijn opwachting voor de 30 minuten waarin hij de grote zaal plat kreeg. Met bekende hits als ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ en ‘Viva Hollandia’. Wolter Kroes stond garant voor een groot feest. Tien jaar geleden was hij ook in Parkzicht op de achtste editie.

IMG_1248.jpg

René Froger was voor het eerst in Parkzicht. Hij wordt als één van de beste Nederlandse zangers gezien, en is tevens ‘oppertopper’ bij de Toppers in concertreeksen die ieder jaar tienduizenden mensen in de Amsterdam Arena op de been brengt. Hij betrad om 0.30 uur het podium en in 38 minuten zorgde ook hij, met ondersteuning van zijn Frogettes, voor een geweldig feest. Met hits die hoog op de hitparade hebben gescoord, zoals ‘Alles kan een mens gelukkig maken’.

IMG_1005.jpg

Voor en tussen de optredens door speelde de band Q5 New Style. Deze band is nog nieuw. Het is uniek te nomen en het is zeer energiek. Q5 is niet zomaar een live band, en naast het bespelen van de instrumenten wordt de band versterkt met vette beats van een DJ. Het stond garant voor een unieke dance experience.

IMG_1040.jpg

De Gebroeders Ko sloot in de grote zaal het muziekfestival af. Zij zijn niet meer weg te denken uit het feestcircuit als brengers van een van de de meest succesvolle feestacts van Nederland, waarin 30 Top 100 hits. Op de 3 overige podia hebben Cristel Dream, Billboard en Mama Maffia voor een mooie variëteit gezorgd. Voor een geweldige sfeer, en het compleet maken van het feest.

IMG_0935.jpg