Scheemda-Wildervank (zat) 2-1

IMG_3096 1.JPG

Tekst Jacob Kuipers

De hoofdmacht van de voetbalvereniging SC Scheemda won op eigen veld met 2-1 van Wildervank (zat). Onder de ogen van de supportersschare van Scheemda en Wildervank ging Scheemda er met de winst vandoor. Na 18 minuten spelen was het al 'bingo' voor Scheemda: 1-0. De dienstdoende scheidsrechter wees naar de stip en de thuisclub mocht een penalty nemen. En daar was de supportersschare van Wildervank het natuurlijk niet mee eens. Na 35 minuten waren het de roodhemden van de vertrekkende trainer Kuiper die voor gevaar zorgden voor het 'heiligdom' van Scheemda.

En Wildervank-speler Siebring kopte rakelings over de lat. Pech dus voor de roodhemden. Supporters van Scheemda en Wildervank stonden langs de lijn om hun idolen aan te moedigen. In de tweede helft schoot Paul Tuntelder net naast het vijandelijk doel voor Wildervank.

Vervolgens was het de razendsnelle Ewout Wolf die Wildervank op gelijke hoogte schoot: 1-1. Maar in de 37ste minuut was het weer Siebring die net langs de verkeerde kant van de paal naast schoot. Wildervank deed er nog een 'tandje' bij en de thuisclub kon niks anders dan hun verdedigende stelling op orde brengen.