Sport

Verslag V&Z Veendam - week 13V&Z_Veendam.png

Nog geen kampioen bekent. De strijd om het kampioenschap is nog nergens beslist, maar wel zijn er teams die zeker zijn van promotie en degradatie. Op 3 mei is de laatste speeldag en zelfs dan is het mogelijk dat er nog teams gaan strijden om het kampioenschap.

Hoofdklasse
In de hoofdklasse heeft Galacticos de beste papieren om kampioen te worden, maar Draaijer Schilders zit ze wel op de hielen. Galacticos won met 4-2 van Riklis Karto, maar dat ging niet met gemak en Draaijer Schilders won met 7-1 van JS-Viro en ook dat ging zeker in het begin niet gemakkelijk, maar door onder meer drie doelpunten van T. Eiten werd de uitslag nog behoorlijk groot. SWO Veendam won met 3-1 van Freko Kozijnen en daar door is Freko Kozijnen uitgeschakeld voor het kampioenschap.

Eerste klasse
Smit Facility deed goede zaken voor het kampioenschap in de eerste klasse door zelf met moeite te winnen van Beste Hypotheek met 10-7 en van Son scoorde daar zeven van de tien. Sandra’s Hairstudio verloor met 8-1 van Young Classics en dat leek er erg op dat Sandra’s Hairstudio dat bewust liet lopen om maar niet je hoeven promoveren. Adam & Partners won met 3-0 van Sportplein en heeft nu ook ook weer zicht op promotie. Autobedrijf Smid Meeden won in een vervelende wedstrijd met 8-3 van Pink Panthers en daar moest de scheidsrechter twee rood geven, omdat twee spelers na een overtreding elkaar in de haren vlogen.

Tweede klasse
In de tweede klasse lijkt het erop dat DWS/Drukkerij Reinier v.d. Kooi en Struners United op 3 mei gaan uitmaken wie er kampioen gaat worden in de onderlinge wedstrijd. Beide teams zijn wel al gepromoveerd. Struners United won met 17-3 van Afterbeat en daar scoorden Sambre en Slagter er elk zes van en DWS/v.d Kooi dat een punt meer heeft dan Struners United won met 9-3 van Euro Mail en daar scoorde ter Veer er vijf voor DWS. By Kielman-Essity werd 0-4, Buurke Bestrating-Slagerij K. Nieland werd 4-6.

Derde klasse
De derde klasse is ook weer zeer spannend, want daar verloor koploper Taxi Molijn met 7-4 van Van der Laan Verzekeringen waar Dekker vier keer scoorde voor V.d. Laan en GHV/Vastgoed Partner verloor van Kleine Panda met 7-3 en nu is Fc. Titanium de koploper door met 7-0 te winnen van Faber & Faber en D. Dijk daar vier keer doel trof. The Jagger Casino pakte eindelijk ook weer een punt tegen Drenth Installatie Techniek en daar werd het 3-3. V&Z Team won met 6-4 van Avebe en Kamst 49 ers-CGKV de Kandelaar werd 3-9 en scoorde K.J. Wieringa zes keer voor de Kandelaar.

Van het bestuur
Op 3 mei is de laatste wedstrijddag en zullen na afloop van de finale de prijzen worden uitgereikt en dat zal tegen 22.00 uur zijn. Er kunnen vanaf nu geen wedstrijden meer worden verplaatst en als men niet kan spelen zal men als team moeten ruilen met een andere wedstrijd en dit ook zelf moeten regelen en anders is het een 5-0 nederlaag. Tevens willen wij nog kwijt dat de spelers die zijn geschorst deze ook voor het nieuwe seizoen tellen.