Sport

Zwem4daagse in Veendam
Blijven zwemmen voor plezier en veiligheid11-IMG_3347.jpg

Van 8 tot en met 12 april 2018 organiseert Zwem-en poloclub Bubble in samenwerking met zwemvereniging Thor, Vas en de Brug voor de 3e keer de Zwem4daagse in zwembad Tropiqua, Jan Salwaweg 2, 9641 LN Veendam. De Zwem4daagse is een sportief evenement waarmee jong en oud gestimuleerd worden om te blijven zwemmen.

Nederland is een echt waterland, we leren zwemmen voor onze veiligheid in en om het water. Voor kinderen is het belangrijk om ook na het behalen van het zwemdiploma vaak te zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te oefenen. Plezier en veiligheid gaan prima samen. Daarom organiseert Z&PC Bubble samen met zwemvereniging Thor, VAS en de Brug de Zwem4daagse. Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en supergezond. De Zwem4daagse is een beleving voor jong en oud!

Op maandag 8 April zal de opening gedaan worden door Bart Hol en Chris Kuiper. Bart en Chris hebben meegedaan met de special olympics en hebben daar een enorme prestatie neergezet. Voor Bart waren er 3 medailles 1x goud, 1x zilver en 1x brons. Chris heeft 2x goud behaalt.

Tijdens de zwem4daagse zwemmen de deelnemers 4 dagen een afstand van 250m, 500m of 1.000m per dag. Als beloning voor hun prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille.

Meedoen 
Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via de website www.veendam.zwem4daagse.nl. Hiernaast is het ook mogelijk om je in te schrijven bij de receptie van het zwembad.  Inschrijven kan tot en met dinsdag 9 april.
Er kan dagelijks gezwommen worden van 17.30 tot 19.00 uur.  De kosten voor deelname bedragen € 8,00 per persoon.