Sport

Verslag V&Z Veendam - week 12V&Z_Veendam.png

Smit Facility laat dure punten liggen om het kampioenschap.

V&Z/Topbrands won na een ruststand van 3-0 met 3-6 van Delfzijl en J. Brust scoorde er drie. Binnenkort is dit team kampioen en speelt op 5 april in Drachten de bekerfinale.

Hoofdklasse
In de hoofdklasse won een zeer sterk spelend Draaijer Schilders met 5-0 van MF Shipping en door deze overwinning is Draaijer Schilders nu samen met Galacticos nog de enige kanshebbers voor het kampioenschap.

Eerste klasse
Smit Facility verloor in de eerste klasse van Adam & Partners met 5-4 en zal nu echt aan de bak moeten om alsnog kampioen te worden. Adam & Partners dat geen wissels had kwam met 4-1 voor en je zag de vermoeidheid bij dit team en Smit kwam terug tot 4-4, maar het slot was toch weer voor Adam & Partners dat dan ook verdient won en ook nog kans heeft om te promoveren. Sportplein en Young Classics gaan uit maken wie er gaat degraderen in deze klasse. Sportplein verloor met 1-4 van Beste Hypotheek en en Young Classics verloor met 9-3 van Kruit en Kramer dat zich weer omhoog werkt en misschien toch degradatie kan ontlopen. v/d. Weit scoorde zes keer in deze wedstrijd.

Tweede klasse
In de tweede klasse Won DWS/v.d. Kooi met 9-0 van Essity en heeft nu net als Struners United vijftien wedstrijden gespeeld, maar heeft wel een punt meer. Verdere uitslagen in deze klasse waren, Gadero – By Kielman 2-5, Afterbeat – Buurke Bestrating 2-3 en Slagerij K. Nieland – Statusbar 3-5.

Derde klasse
In de derde klasse won koploper Taxi Molijn met 11-1 van Kamst 49 ers en de doelpunten werden gemaakt door Droulias drie keer en Molijn en Kohodadad elk vier. GHV/ Vastgoed Partner verloor zeer onverwachts met 1-13 van V&Z Team en de geruchten gaan dat dit team niet wil promoveren. G. Mulder scoorde er vier en Kohodadad deed dat drie keer. Fc. Titanium won met 6-2 van The Jagger Casino en heeft nu ook weer uitzicht op promotie. Van der Laan Verzekeringen won met 11-4 van Drenth Installatie Techniek en B. Altundas scoorde daarvan zes keer. Avebe – Faber & Faber werd 1-1.

Het kan zo zijn dat erop de laatste speeldag nog kampioenen bekent gaan worden, want dan worden er nog wedstrijden gespeeld door teams die waarschijnlijk beide nog kampioen kunnen worden. Ook spelen we dan de finale om de beker en dat alles op 3 mei in het indoorcentrum.