Sport

Verslag V&Z Veendam - week 11V&Z_Veendam.png

V&Z/ Topbrands won de thuiswedstrijd tegen Drs Vijfje 13-2 en zijn op de goede weg om kampioen te worden. J. Brust scoorde er vier van de dertien en op 5 april speelt V&Z/Topbrands de bekerfinale in Drachten. Dus voor dit team zit de dubbel erin.

Hoofdklasse
In de hoofdklasse deed Galacticos goede zaken deze week. Het won van concurrent Freko Kozijnen met 8-2 en en Freko Kozijnen speelde nog een keer en dat was tegen MF Shipping en daar werd het 3-3. Onderin deed JS-Viro goede zaken door van Riklis Karto Hair te winnen met 3-1. Gervas Futsal – SWO Veendam werd 0-2.

Eerste klasse
Smit Facility won in de eerste klasse met 14-4 van Pink Panthers en van Zon scoorde er zes van. Smit Facility en Sandra’Hairstudio zullen gaan uitmaken wie er kampioen gaat worden.Autobedrijf Smid Meeden verloor nu ook weer en wel met 6-4 van Kruit en Kramer dat toch nog weer een kans heeft om degradatie te ontlopen. Adam & Partners – Young Classics werd 5-3.

Tweede klasse
In de tweede klasse blijft het bovenin ook spannend en ook daar net als in de eerste klasse kan het kampioenschap weleens op de laatste speeldag worden beslist. DWS/v.d. kooi won met 11-5 van Euro Mail en Kasto scoorde zeven keer en Struners United won met 12-3 van Slagerij K. Nieland. Statusbar won met 4-2 van Buurke Bestrating en By Kielman – Veendam Fanatics werd 3-2. Gadero won met 6-4 van Afterbeat.

Derde klasse
In de derde klasse lijkt Taxi Molijn over het diepte punt heen te zijn, want er werd gewonnen van Kleine Panda met 5-2 en naaste belager GHV/Vastgoed Partner won ook met 5-2 van Drenth Installatie Techniek. Fc. Titanium won met 10-2 van CGKV De Kandelaar en heeft nog een kleine kans om te promoveren, maar dan moeten Taxi Molijn en GHV wel punten laten liggen. V&Z Team won met 10-1 van Faber & Faber. Kamst 49 ers won tegen v.d. Laan Verzekeringen meet 7-4 en daar was J. Haandrikman de man van de wedstrijd. Haandrikman scoorde vier keer.

Kampioenswedstrijden​
Op 3 mei is de finale avond van V&Z Veendam en zoals het nu lijkt zullen daar ook de kampioenswedstrijden worden gespeeld van de eerste en tweede klasse. Tegen 22.00 uur zullen dan de prijzen worden uitgereikt.