Nieuws

Toneelgroep Internos speelt “Alweer vals alarm”



DSC_0903.JPG

Na het succesvolle toneelstuk “Er loopt een streepje door”, brengt christelijke toneelgroep Internos op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart in Dukdalf 2.0 een klucht ten tonele. Dit keer is gekozen voor “Alweer vals alarm”.

DSC_0941.JPG

Het huwelijk van Peter en Nellie vertoont het klassieke patroon. Als Peter thuis komt van zijn werk voert hij geen klap uit in het huishouden, terwijl Nellie voortdurend loopt te boenen en te poetsen. Peter neemt het huishouden over om Nellie te bewijzen dat het mogelijk is het huishouden te doen en toch tijd over te houden voor leuke dingen. Daar komt niets van terecht. Ten einde raad vraagt Peter kraamhulp aan met alle gevolgen van dien. Het beloofd weer een hilarisch stuk te worden waarin veel gelachen kan worden.

DSC_0795.JPG

Het toneelstuk wordt gespeeld op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart in Dukdalf 2.0, De Reede 1 te Veendam. Aanvang 20.00 uur. De zaal is open om 19.00 uur. De zaterdagavond is inmiddels uitverkocht. Er zijn nog enkele kaarten voor de vrijdag te bestellen via Jeannette Brouwer (brouwer27@kpnplanet.nl / 612781). Wees er snel bij want vol is vol.