Nieuws

G-Atleten van SV Veendam Atletiek trots in het nieuw 

IMG_0024.jpg

Maandagavond zijn de G-Atleten van SV Veendam Atletiek helemaal in het nieuw gestoken. Rond 18 uur stonden ze op de atletiekbaan te pronken in hun nieuwe sportkleding klaar voor de groepsfoto.

De tenues zijn geschonken door de Lions uit Veendam, mede mogelijk gemaakt door de inkomsten van de Moonlightwalk van 2018. Met naast de tenues ook nog mooie sporttassen voor de circa 20 atleten. Voor hen was dit voor het eerst.

De overhandiging werd namens de Lions symbolisch verricht door Bert Wieringa. Trainster Marian Slim van SV Veendam Atletiek kreeg van hem een sporttas overhandigd.

IMG_0006.JPG

Trainster Marian Slim en Bert Wierenga

Marian Slim: “Voor ons was het best wel een investering geweest. Een tenue, bestaande uit een broek, shirt en een jas, kost 50 euro. We moeten ook rekening houden met de groep die geen hele brede beurs heeft. En dan is het mooi dat het op deze manier wel kan. De Lions hadden ons gevraagd of we belangstelling hadden voor iets voor de G-sporters.”

“Onze G-Atleten doen heel vaak aan wedstrijden mee, en overal in het land. Dan is het mooi als je ze zo kan presenteren. Ook de trainers hebben nieuwe tenues gekregen. Het is ook dat we herkenbaar moeten zijn en dat we bij elkaar horen. Ons clublogo staat er groot op, met een logo van de Lions in het klein.”

“De sportkleding is in principe voor de jongste leden ook wat groter op maat. We zetten ook wat geld opzij voor als het nodig mocht zijn. Komt er aanwas bij van jongeren dan gaan wij in overleg met Valkema Sport. Dan kan er wat bij worden besteld”.

“We zijn er heel blij mee. Het is geweldig dat dit zo kon worden gedaan. Ze zijn er heel trots op, dat merk je ook.”