Sport

ING schenkt €2000 om beachvolleybal in Veendam
op de kaart te zettenFoto SSEV -  Vera en Fred van Loenen-2.jpg

Stichting Sport- en Evenementenhallen Veendam heeft €2000 ontvangen met de campagne “Help Nederland vooruit” van het ING Nederland fonds. Met deze campagne wil het ING-fonds initiatieven op lokaal niveau vooruithelpen door middel van een donatie.

Het geld dat Stichting Sport- en Evenementenhallen Veendam (SSEV) heeft ontvangen gaat gebruikt worden voor de realisatie van een beachvolleybal toernooi in Veendam, dat deze zomer zal plaatvinden op het parkeerterrein van het Indoorcentrum in Veendam. In samenwerking met volleybalvereniging Flash/Veendam organiseert SSEV een toernooi waar elke Veendammer welkom is, of dat nou als sporter of toeschouwer is. Overdag wordt er gevolleybald, op zowel recreatief als topniveau, en ’s avonds is er tijd voor muziek en gezelligheid met een leuke line-up van artiesten. Met dit initiatief heeft Veendam er weer een evenement bij waar de gehele wijde omgeving van Veendam jong en oud hier plezier aan beleefd.

Met dit beachvolleybal toernooi opent SSEV letterlijk haar deuren, nadat het al jaren evenementen in het Indoorcentrum organiseert, waaronder het succesvolle Zechstein Stratenvolleybal Toernooi, het Sportplein Veendam Open Darttoernooi, Zechstein Indoor Soccer Toernooi en Indoor Oktoberfest Veendam. Het beachvolleybal evenement vindt plaats op 5 en 6 juli, inschrijven is binnenkort mogelijk. Alle data en informatie van de evenementen van SSEV zijn te vinden op: www.indoorcentrumveendam.nl

De stichting heeft het geldbedrag in ontvangst kunnen nemen door middel van de vele stemmen die het heeft binnengehaald. Stichting Sport- en Evenementenhallen Veendam wil daarom alle mensen die gestemd hebben bedanken voor hun stem.