V&Z/Topbrands plaatst zich voor de finale

Vrijdagavond heeft V&Z/Topbrands zich ten koste van zvv Borger 2 weten te plaatsen voor de districtsfinale van de beker. In eigen huis werd na een 3-4 achterstand bij rust uiteindelijk gewonnen met 6-4. In de eerste helft keek de ploeg vrij snel tegen een 0-1 achterstand aan. Maar de ploeg rechte hun rug en uit een vrije trap maakte Joop Uuldriks de 1-1. Vanaf dat moment ging het snel Harmen Hager maakte de 2-1. De 3-1 liet lang op zich wachten want de bal ging over meerdere schijven. Deze kwam uiteindelijk bij Jeffrey Breeuwsma die als eindstation Joop Uuldriks vond. Na deze goal werd V&Z/Topbrands slordiger en kwam Borger terug in de wedstrijd door 2 snelle goals achter elkaar. En het slot akkoord in de eerste helft was ook voor de gasten en werd er gerust met een 3-4 tussenstand. In de 2e helft kwam V&Z/Topbrands goed de startblokken uit en maakte vrij snel de 4-4 door Joop Uuldriks. In het verloop van de 2e helft kregen beide ploegen een aantal goede mogelijkheden maar het was de thuisploeg dat aan het langste eind trok door nog een doelpunt van Joop Uuldriks en een goal van Jordy Brust werd de eindstand bepaald op 6-4. Hierdoor plaatst V&Z/Topbrands zich voor de finale van de districts beker b categorie. In de finale word gespeeld tegen of Futsal Emmeloord 2 of Oeverzwaluwen 2. Deze wedstrijd wordt woensdag 13 maart gespeeld.