Nieuws

Nieuwe vestiging Pander en Lier vestigt zich
aan Promenadepad centrum Veendam



_MG_6378.jpg

Binnenkort opent een vestiging van Pander en Lier zich aan Promenadepad in het centrum van Veendam. Pander en Lier is sinds 2013 gevestigd in Winschoten en biedt de oplossing voor arbeidsgerelateerde vraagstukken. Door zich nu ook in Veendam te vestigen, is Pander en Lier dichtbij klanten en medewerkers.

_MG_6376.jpg

Even binnenstappen
“Door de groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, is het voor ons een logische stap om ook naar Veendam te gaan”, zegt Jorg Rotman, directeur van Pander en Lier. “We willen voor onze klanten en medewerkers dichtbij zijn, zodat iedereen bij ons kan binnenstappen voor inhoudelijke vragen, om zich in te schrijven of gewoon voor een goede kop koffie. Dat kan natuurlijk op ons kantoor in Winschoten, maar binnenkort dus ook in Veendam.”

_MG_6373.jpg

Kennismaken
“We gaan persoonlijk in gesprek met iedereen die zich bij ons inschrijft. Het is dan ook logisch dat wij naar Veendam komen in plaats van alle geïnteresseerden naar Winschoten. Korte lijnen en snel schakelen is voor iedereen wel zo prettig. Pas als we elkaar gezien en gesproken hebben, kunnen we een beeld vormen van welke functie en welk bedrijf goed bij iemand passen. We kijken namelijk niet alleen naar wat er op het CV staat, maar ook naar wat iemand verder kan en vooral wil en natuurlijk naar welk bedrijf daar goed bij past”, aldus Jorg.

Panda_de_Lier.jpg

Binnenkort meer
Jorg: “We zijn inmiddels begonnen met de verbouwing, maar wanneer het nieuwe pand precies opent laten we nog even open. Het duurt in ieder geval niet lang meer voordat we ook vanuit Veendam de beste match tussen mens en werk maken. Via onze website www.panderenlier.nl en sociale media houden we iedereen op de hoogte.”