Nieuws

Provincie Groningen: alcomobilistenALCOMOBILISTENE - en 48-jarige automobilist uit Winschoten is woensdagavond op de Mr. D.U. Stikkerlaan in zijn woonplaats aangehouden wegens rijden onder invloed. De man had bijna 1,7 promille alcohol in zijn bloed. Hij had ook nog boetes open te hebben staan en zijn rijbewijs bleek ongeldig te zijn verklaard. Op het bureau moest de man een verklaring afleggen.

In Veendam werd een 38-jarige automobilist uit Wildervank aangehouden. Agenten zagen de man rijden op de Grins Bernhardlaan en hielden hem staande. Hij bleek ook met teveel alcohol op achter het stuur te zitten. Uit de ademanalysetest kwam naar voren dat hij bijna 1,2 promille alcohol in zijn bloed had.

De politie heeft woensdagavond op de Hoofdstraat in Uithuizermeeden een 28-jarige automobilist uit die plaats aangehouden. Agenten hadden het vermoeden dat de man onder invloed van alcohol achter het stuur zat. Op het moment dat de bestuurder de dienders zag, probeerde hij er met hoge snelheid vandoor te gaan. Na een korte achtervolging besloot de automobilist toch zijn wagen langs de kant te zetten. De man had 0,65 promille alcohol in zijn bloed.

De politie maakt proces-verbaal tegen op tegen de alcomobilisten.


Reactie Plaatsen Of Bekijken....