Sport

Zechstein Stratenvolleybal Toernooi 17 & 24 mei 2019Poster Zechstein Stratenvolleybal Toernooi 2019 .jpg

Ook dit jaar vindt het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi weer plaats in het Indoorcentrum! Op 17 en 24 mei gaan we ons alweer opmaken voor de 7e editie van het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi. Inmiddels is de inschrijving gestart, en stromen de eerste aanmeldingen alweer binnen!

Wat kunnen we verwachten van de 7e editie…?
Het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi vindt ieder jaar plaats op twee vrijdagavonden in mei. Gedurende deze avonden komen er méér dan 250 volleyballers en niet-volleyballers in actie om met z’n allen twee sportieve en gezellige avonden bezig te zijn. Teams bestaande uit minimaal 8 spelers, waaronder 2 dames en maximaal 3 Nevobo spelers gaan de strijd aan om diverse leuke prijzen. Voor deze teamsamenstelling is bewust gekozen door de organisatie om het voor een ieder toegankelijk te houden.

De eerste avond worden de voorrondes gehouden, waarna zal blijken welke teams in de “Winnaars-poule” en welke teams in de “Verliezers-poule” komen tijdens de Finale-avond. Alle teams zullen dus gegarandeerd twee avonden volleyballen. Ook zijn er voor de winnaars van beide poules leuke prijzen te winnen!

Spelen voor een goed doel!
Tijdens het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi wordt er niet alleen gespeeld voor Sportiviteit, Gezelligheid & Saamhorigheid, maar ook om het goede doel. Ook dit jaar heeft de organisatie een goed doel waarvoor gelden ingezameld worden, namelijk: De Jeugdopleiding van Volleybalvereniging Flash Veendam. Van iedere aanmelding zal de organisatie €10,- euro aan de kant leggen, om de opleiding van jonge volleyballers/volleybalsters van de plaatselijke volleybalvereniging te ondersteunen.

De inschrijven is reeds gestart!
Via de website www.indoorcentrumveendam.nl kunt u zich aanmelden. Het inschrijfgeld per team bedraagt €50,- euro. Tevens ontvangt ieder team 10 entreebewijzen voor het afsluitende feest op 24 mei.

Aandachtspunten met betrekking tot het samenstellen van je team:

  • Elk team moet uit minimaal 8 personen bestaan (er staan 6 personen in het veld)
  • De minimumleeftijd van iedere deelnemer is 15 jaar.
  • Er moeten altijd minimaal 2 dames in het veld staan.
  • Er mogen maximaal 3 spelers in het veld staan die zowel lid zijn van de Nederlandse Volleybalbond én in de volleybalcompetitie 3e klasse of hoger spelen.
  • Elk team moet een scheidsrechter & teller leveren.

Aanmeldingen t/m 17 maart ontvangen de eerste avond een schaal bitterballen t.w.v. €10,- euro!!

Finaleavond 24 mei
Zoals gebruikelijk wordt het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi feestelijk afgesloten! De mannen van Poar neem'n en DJ Mark Nauta komen samen met jullie een feestje te bouwen!🎤🎧

POAR NEEM'N ON TOUR
Inmiddels een nationaal begrip! De razend populaire community heeft ruim 166.000 vaste volgers op Facebook, en de uitspraak: ‘Probleem’n? Poar Neem’n!’ is niet meer weg te denken. Ook zijn deze mannen regelmatig te horen op radio en tv!
De act bestaande uit: kneiters van hits, veel interactie met het publiek en een flinke dosis humor doet het goed op ieder feestje!
Het rad van Poartuin, Miss Poar Neem’n-verkiezing, de Hoarcontest”, en gekke prijsopdrachten komen allemaal voorbij tijdens de show.

Ook DJ Mark Nauta heeft de nodige ervaring met het bouwen van feestjes! Wekelijks staat hij achter de draaitafel in discotheken, tentfeesten maar ook grote muziekfestivals als Kingsland!
Voor deelnemers van het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi 17 & 24 mei is de entree gratis! Overige bezoekers betalen een entree van €3,00.

Hoofdsponsor Zechstein Minerals BV
Ook voor de 7e editie heeft Zechstein Minerals BV haar naam aan het evenement verbonden! Hier zij wij als organisatie uiteraard dan ook erg blij mee!

Zechstein Minerals BV is een samenwerking tussen R&H Minerals BV en Nedmag Industries Mining & Manufacturing BV.

Zechstein Minerals is opgericht in 2006 om de cosmetische en medische markt te bedienen met de puur natuurlijke magnesiumchloride (Bischofiet, mineraal) uit de Zechstein bron. Deze Zechstein bron van Nedmag bevindt zich nabij Veendam, in het Noorden van Nederland. Zechstein Minerals heeft met name via het MHI contacten met diverse internationale (academische) instituten en andere kenniscentra. En consulteert internationale literatuur om de toepassingsgebieden te vergroten.

Zechstein Minerals haar primaire taak is echter het borgen van de hoogst mogelijke kwaliteit magnesium chloride, middels het Zechstein Inside® batch protocol uit de Zechstein bron

Nedmag heeft de wereldwijde exclusiviteit ingebracht om de bron te gebruiken om de topische (huidgerelateerde), cosmetische en medische toepassingen op de markt te bedienen. Dit is ook aangegeven in de exclusiviteitsverklaring. R&H Minerals heeft haar gepatenteerde toepassingsmethoden, zoals gel-formule en marketing kennis ingebracht.

Meer informatie: www.nedmag.com / www.zechsteinauthenticity.com

De organisatie hoopt jullie allen weer te mogen verwelkomen op 17 en 24 mei in het Indoorcentrum, tijdens de 7e editie van het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi.