Sport

VoetbalQuiz XXL komt naar Veendamposter voetbalquiz XXL met logos.jpg

De maanden april en mei is Sportcafé Sportplein gedurende 4 avonden het strijdtoneel voor de VoetbalQuiz XXL. Gedurende 3 voorrondeavonden (18, 20 & 21 april) gaan teams van 4 personen de strijd aan om diverse leuke voetbalprijzen. Tijdens de voorronden is er per avond plek voor maximaal 20 teams. De teams met de meeste voetbalkennis zullen op zaterdag 18 mei wederom aantreden tijdens de finale-avond in Sportcafé Sportplein.

Hoofdprijs: Buitenlandse ‘Voetbal On Tour’ voetbalreis voor 4 personen
Op zaterdag 18 mei zal blijken welk viertal zich kroont tot voetbalkenners van de Provincie Groningen! Het winnende team van de VoetbalQuiz XXL gaat er met een buitenlandse ‘Voetbal On Tour’ voetbalreis voor 4 personen” vandoor! Dit betreft een wedstrijd van Borussia Dortmund in het seizoen 2019/2020, inclusief overnachting.

Vele mooie voetbalprijzen!
Naast de fantastische hoofdprijs zijn er natuurlijk ook een tal aan andere leuke voetbal gerelateerde prijzen. Dit varieert van kaarten voor de Johan Cruijff schaal, een FC Groningen-arrangement, Voetbal Fan-artikelen,  een Vitesse VIP-arrangement, kaarten Voetbalopera 'Veendammer Wind', EK-kwalificatie tickets voor het Nederlands Elftal en nog veel meer! 

Presentatie: Henk de Haan #BROEZ’N
De finale-avond wordt er groots uitgepakt! En dan bedoelen wij niet alleen door de vele mooie voetbalprijzen die te winnen zijn… Want niemand minder dan Henk de Haan is ook van de partij! Deze oud-voetballer van onder meer FC Groningen en BV Veendam zal de finale-avond de presentatie verzorgen.

Meldt je team op tijd aan (VOL = VOL)
Inschrijven voor de VoetbalQuiz XXL is mogelijk via: www.indoorcentrumveendam.nl

Enkele belangrijke punten m.b.t. het samenstellen van je team:

  • Je team bestaat uit vier personen
  • Alle vier de deelnemers zijn 18 jaar of ouder
  • Geef bij het aanmelden de voorronde datum aan
  • (Donderdag 18, zaterdag 20 of zondag 21 april)
  • Per voorrondeavond is er plek voor 20 teams
  • Zorg dat je team beschikt over voldoende voetbalkennis!
  • Na betaling is je inschrijving definitief

Kosten voor deelname bedraagt eenmalig €50,- euro per team. Inclusief één consumptie & portie bitterballen.

Per avond zullen de hoogst geklasseerde teams zich automatisch plaatsen voor de finale op zaterdag 18 mei.

FOX Sports ‘Leukste voetbalkroeg van Groningen’
De locatie waar de VoetbalQuiz XXL plaats vindt is dit jaar voor de tweede keer op rij verkozen tot FOX Sports ‘Leukste voetbalkroeg van de Provincie Groningen’. Kort geleden heeft Sportcafé Sportplein een metamorfose ondergaan, waardoor het zich perfect leent voor dergelijke activiteiten! Wij heten u op 18, 20 of 21 april van harte welkom tijdens één van de voorronden van de VoetbalQuiz XXL.