Regio

Kindercarnaval Muntendam een geweldig feest53327432_484474125417363_8762342782648975360_n.jpg

Foto: A&B Fotografie Aikelien Bisschop

Een geweldig carnavalsfeest was het vrijdagavond 1 maart in Muntendam. De Stichting Jeugdwerkgroep organiseerde weer hun jaarlijkse carnavaldisco in de kelder van het MFC de Menterne te Muntendam. Deze  werd gehouden voor de basisschooljeugd en het was weer een drukte van jewelste. Zo`n 80 kinderen hadden zich bijna allemaal verkleed in o.a. Spiderman, Mega-Mindy, Dracula, ridder, K3, een prachtige engel, een zigeunerin, een boer. Kortom te veel om op te noemen.

De kinderen hadden groot feest en gingen helemaal uit hun dak op de disco en carnavalsmuziek van onze eigen bekende DJ`s van de JWG Muntendam. Ook wel meer dan 40 ouders waren aanwezig en genoten van de dansende kinderen. De mooiste carnavalsnummers kwamen voorbij.

Voor de kinderen die prachtig verkleed en geschminkt waren vielen er ook dit jaar weer prijzen te winnen voor wie het mooist verkleed was. Zoals ieder jaar werden de prijzen vastgesteld door een onafhankelijke jury. Deze juryleden hadden het er moeilijk mee om de mooist verkleedde kinderen uit te zoeken. Uiteindelijk werden er drie winnaars gekozen met voor de jury het mooiste kostuum. De prijzen werden uitgereikt door Henny Lamain. Deze winnaars waren; 1e prijs: Rosie van der Schoot 6 jaar - engel, 2e prijs Maud Mossel 10 jaar - discomeisje en 3e Mikay Schothorst 3 jaar - boer. Genoemde prijswinnaars kregen een envelop met inhoud waar ze erg blij mee waren.

Na de prijsuitreiking was het feest weer veel te snel afgelopen en gingen de kinderen moe weer met hun ouders mee naar huis. Wat was het ook dit jaar weer een geweldige carnavaldisco!