Nieuws

Odd Fellows schenkt skelter
aan Medisch Kinderdagverblijf van Elker



[0000032].jpg

Woensdagmorgen heeft het Medisch Kinderdagverblijf (MKD) van Elker aan de Sont een skelter overhandigd gekregen van de Stichting Maatschappelijk Activiteiten van de vier Odd Fellows loges in Veendam. Odd Fellows heeft zich tot doel gesteld door financiële of andersoortige middelen het leefklimaat voor onder andere minderbedeelden, zieken en mensen met een handicap te bevorderen, evenals het ondersteunen van intermenselijke relaties.

Elker biedt specialistische hulp aan kinderen, jongeren en gezinnen waar complexe problemen de ontwikkeling van het kind of de jongere in de weg staan. Ze komen er zelf of met een lichte vorm van ondersteuning niet uit. Dit wordt zo dicht mogelijk binnen en met de eigen omgeving van de kinderen en jongeren gedaan en wordt het netwerk versterkt. Als dat niet meer mogelijk is, wordt een stabiel en veilig alternatief geboden.

[0000021].jpg

De skelter werd in ontvangst genomen door Evelyn Spakman en Karin Peters van Elker. "We stellen het zeer op prijs dat de Odd Fellows Veendam oog en aandacht hebben voor kinderen die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Kinderen en hun gezinnen worden bij ons  behandeld en krijgen ondersteuning bij hun ontwikkeling op het MKD en in de thuissituatie.” 

“We zijn dan ook blij verrast met de donatie van de Odd Fellows in de vorm van een prachtige skelter voor de kinderen van het Medisch Kinderdagverblijf (MKD) in Veendam. Hier doen zij onze kinderen (en ons) een enorm plezier mee. Vanzelfsprekend ontzettend bedankt!" 

Voorop de skelter prijkt een mooi naamplaatje met de naam ‘Odd fellow’. Hetgeen ‘bijzondere vriend’ betekend. Bij de overhandiging werd de skelter enthousiast in ontvangst genomen door een 4 jarig jongetje, die er direct op wegreed.