Sport

Verslag V&Z Veendam - week 8



V&Z_Veendam.png

Eerste overwinning Afterbeat dit seizoen.

Hoofdklasse
In de hoofdklasse lijkt het nog een spannende strijd te worden wie er kampioen gaat worden. Beide koplopers lieten afgelopen week punten liggen en daardoor krijgen de achtervolgers ook weer zicht op het kampioenschap. Galacticos verloor van een tactisch spelend Prins Elektro en MF Shipping speelde gelijk tegen een sterk spelend SWO Veendam. Galacticos was meer aan de bal, maar met zee snelle uitvallen ging Prins Elektro er met de drie punten vandoor en zo heeft Prins Elektro ook weer zicht op het kampioenschap. Het heeft twee punten minder dan de beide koplopers. De uitslag werd 4-6 voor Prins Elektro. MF Shipping kon twee punten los komen van Galacticos, maar liep in de val van SWO Veendam dat met vier spelers verdedigde en er snel uitkwam en ook nog scoorde. Het werd uiteindelijk nog 3-3 en daar mocht MF Shipping blij mee zijn. Gervas Futsal – Draaijer Schilders werd 2-8 en door deze zege doet ook Draaijer Schilders weer mee voor het kampioenschap. Door deze uitslagen is bijna elke wedstrijd in de hoofdklasse belangrijk voor het kampioenschap.

Eerste klasse
Sandra’s Hairstudio won in de eerste klasse met 12-1 van Autobedrijf Smid Meeden dat door deze nederlaag promotie zo goed als zeker kan vergeten en Sandra’s Hairstudio blijft samen met Smit Facility strijden om het kampioenschap. Nagel en Steenge scoorden er elk vijf voor de kapsalon. Clias/v.d. Laan Verzekeringen-Young Classics werd 5-5 en Beste Hypotheek won met 3-1 van Pink Panthers. Adam & Partners won met 6-2 van Kruit en Kramer en door deze nederlaag zal Kruit en Kramer samen met Sportplein en Young Classics gaan uitmaken wie er gaan degraderen.

Tweede klasse
In de tweede klasse gaat het kampioenschap tussen DWS/Drukkerij Reinier v/d. Kooi en Struners United. Struners United won met 6-1 van By Kielman heeft een punt minder dan DWS en daar zal de onderlinge wedstrijd waarschijnlijk het kampioenschap beslissen. Afterbeat won voor het eerst deze competitie en is nu van de hatelijke nul af, het werd 3-4 tegen Buurke Bestrating. Statusbar won met 6-5 van Essity Operations.

Derde klasse
In de derde klasse kwam van de bovenste drie teams alleen Fc. Titanium in actie en won met 6-2 van Avebe en zoals het nu lijkt gaat daar de strijd om het kampioenschap tussen Taxi Molijn en GHV/Vastgoed Partner. V&Z Team won met 8-3 van Van der Laan Verzekeringen en G. Mulder scoorde daar vier van. Kleine Panda won met 5-4 van The Jagger Casino en CGKV De Kandelaar-Kamst 49 ers werd 4-5 en daar scoorde J. Haandrikman er drie van en zonder J. Haandrikman zou dit team heel wat punten minder hebben. 

V&Z/Topbrands
e heren van V&Z/Topbrands zijn door gedrongen tot de kwartfinale van de KNVB Beker door met 19-0 te winnen. De laatste avond is verplaatst van 26 april naar 3 mei en de locatie blijft hetzelfde.

Mededeling van het bestuur
V&Z is nog steeds opzoek naar iemand die verstand van programmeren heeft, want onze huidige computerspecialist wil er graag mee stoppen. Het gaat om onze interne programma te kunnen veranderen en Jan Colly zal deze persoon tekst en uitleg geven en hem of haar op weg helpen. U kunt zich aanmelden bij het bestuur.

Ook is het bestuur opzoek naar iemand die een taak op zich wil nemen en welke dat zal zijn zal dan in overleg gaan met het bestuur. We hebben echt wel hulp nodig, want vele zaken moeten door te weinig mensen worden gedaan en daar door ontstaan er ook af en toe fouten en dat wil het bestuur zoveel mogelijk voorkomen. Als iemand zich voelt geroepen kan men zich melden bij iemand van het bestuur.