Nieuws

Themamaand in Bibliotheek Veendam:
Een reis door de tijd



 

Themamaand een Reis door de Tijd (illustratie Jeroen Bouland).jpg

In maart staan de vier kindermiddagen van Bibliotheek Veendam volledig in het teken van een thema. Deze maand gaan we samen met kinderen een reis door de tijd maken. Met onze eigen tijdmachine landen we in onbekende werelden. Gaan we naar Egypte, de Middeleeuwen of naar de Prehistorie? De kinderen mogen het zeggen.

Woensdag 6 maart – Bouw een tijdmachine
Tijdens de kindermiddag op woensdag 6 maart gaan we een tijdmachine bouwen. Waar gaan we de komende weken heen? Jij mag het zeggen! Bouw mee en stuur een boodschap naar de toekomst.

Woensdag 13 en 20 maart – Op bezoek
Woensdag 13 en 20 maart landt onze tijdmachine in een andere wereld. Waar we belanden en wat we gaan doen? Dat is een verrassing. Maar deze reis wil je niet missen!

Woensdag 27 maart – Het heelal
Woensdag 27 maart sluiten we de themamaand af met een inloopmiddag over het heelal. Reis mee naar de ruimte, en ontdek sterren en planeten.  Uitsmijter van deze middag  is een Kindercollege over het heelal. Het college, geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder, start om 15.00 uur. Wil het Kindercollege volgen? Meld je dan aan via veendam@biblionetgroningen.nl.

De vier kindermiddagen kennen een vrije in- en uitloop tussen 14.00 uur en 16.30 uur. Deelname is gratis.