Nieuws

SP fractie Veendam verbouwereerd over extra miljoenen sportleerparkproject Langeleegte



SP.png

SP fractie Veendam is totaal verbouwereerd over het nieuws dat het sportleerparkproject van Veendam 9 miljoen extra nodig heeft om überhaupt het levenslicht te zien.

Nadat de gemeenteraad in 2016 al 14 miljoen euro beschikbaar stelde is er nu al een extreem forse overschrijding te betreuren. Dit nieuws moesten wij uit de media vernemen terwijl de SP raadsvragen heeft gesteld over deze dreigende miljoenenstrop.

Op onze vragen van januari jl. werden we afgescheept met nietszeggende gemeenplaatsen. Wij verwijten het wethouder Schmaal dat hij wederom een loopje lijkt te nemen met de democratie. Hij laat zich weer niet fatsoenlijk controleren door de volksvertegenwoordiging. Hij wijkt voor de raad en lijkt vooral geïnteresseerd in het mediabeeld rondom zijn persoon. Dat zullen we hem zeker laten weten.

Als er wat te vieren valt is Gemeentebelangen er als de kippen bij, als er slecht nieuws is, volgt een lange leegte…Deze kwestie verdient een actieve waakhond die goed op de centen en acties van bestuurders past. Wij zullen die rol zeker blijven spelen.