Sport

Verslag V&Z Veendam - week 7



V&Z_Veendam.png

Doelman Smit Facility is genomineerd voor blunder van het jaar.

V&Z/Topbrands heeft wederom drie punten binnen door de uitwedstrijd met 1-6 te winnen en zullen binnen kort het kampioenschap kunnen vieren.

Hoofdklasse
In de hoofdklasse won MF Shipping met 4-1 van JS – Viro en staat een punt achter op Galacticos. Dit was een mooie sportieve wedstrijd met een beter spelend MF Shipping, maar door een paar snelle uitvallen kreeg JS _ Viro ook goeie kansen, maar wist deze niet te benutten en zo is het een terechte overwinning geworden. Riklis Karto dat niet compleet was verloor met 14-0 van SWO Veendam. J. Bijl maakte er vijf van. Riklis Karto wilde met twee spelers die geen lid zijn laten spelen en hadden ook nog een speler van een ander team die ook zou meedoen, maar dit heeft men niet toegestaan.

Eerste klasse
Beide koplopers in de eerste klasse wonnen hun wedstrijd met grote cijfers. Sandra’s Hairstudio won met 6-1 van Clias/v.d. Laan Verzekeringen en D. Nagel maakte daarvan vier doelpunten en Smit Facility won met 14-3 van Kruit en Kramer dat in het begin nog mee kon komen, maar toch diep het hoofd moest buigen voor een zeer goed spelend Smit Facility. Van Zon scoorde acht keer voor Smit. Bij de stand van 10-2 beging doelman Dijkhuis van Smit Facility een hele grote blunder. De doelman liet een bal tussen zijn benen doorgaan en wat veel hilariteit op de tribune te weeg bracht. Doelman Dijkhuis had het geluk dat zijn medespelers makkelijk scoren. Autobedrijf Smit Meeden verloor opnieuw en kan promotie zo goed als zeker vergeten, nu was Adam & Partners te sterk en won met 8-2 en heeft de derde plaats nu in bezit. K. Slagter scoorde er vier van de acht.

Tweede klasse
Gadero leed in de tweede klasse van naaste degradatiekandidaat Euro Mail een grote nederlaag, het werd maar liefst 11-2 en voor Euro Mail scoorden Hartman en Vonk elk vier en Brondijk drie keer. Essity Operations deed  goede zaken door met 6-4 te winnen van Buurke Bestrating. Slagerij K. Nieland won met 9-6 van Afterbeat dat nog steeds wacht op het eerste punt van dit seizoen. J. Dijk scoorde er vijf voor Nieland.

Derde klasse
In de derde klasse won koploper Taxi Molijn nu wel weer en het werd tegen Faber & Faber 14-1, mar dat de uitslag zo groot werd kwam mede doordat Faber & Faber geen wissels had en Kohodadad scoorde er zeven van. Kamst 49 ers tegen Fc. Titanium werd 4-4 en door dit punten verlies lijkt het erop dat Fc. Titanium promotie wel kan vergeten. J. Haandrikman scoorde alle vier de doelpunten voor Kamst 49 ers. GHV/ Vastgoed Partner won met 8-1 van The Jagger Casino en door deze zege is met twee wedstrijden minder gespeeld GHV de naaste concurrent geworden van Taxi Molijn. Avebe won met 3-2 van Team V&Z en Drenth Installatie Techniek won ook weer een keer en daar werd CGKV de Kandelaar de dupe van en het werd 8-4 en J. Vazel maakte daar drie van.

De laatste avond van dit seizoen zal zijn op 26 april en daar zullen dan ook alle prijzen worden uitgedeeld.