Sport

Dansteams Oxygym op dreefIMG_0971-10-02-19-11-43.JPG
Oxygym Teenz (felgeel) / Oxygym Pebbles (roze wit) 

Zaterdag stond de 2e voorronde van de Noord Nederlandse kampioenschappen gepland in Leek. Sportcentrum Oxygym was aanwezig met 4 teams. s’ Ochtends en s’middags waren de 2 teams van trainster Margriet van der Laan aan de beurt.

Het jongste team Oxygym Pebbles hebben goed gedanst en behaalden een mooie 10e plaats, en dat terwijl er 1 ziek meisje niet bij kon zijn. Maar dit hebben ze goed weten op te lossen. 

IMG_0972-10-02-19-11-43.JPG
Epic Nation en Hysteria

De Oxygym Teenz werden de vorige wedstrijd gepromoveerd van ‘instap‘ naar 'selectie‘, een categorie hoger. Dus voor hun was het een stapje moeilijker, maar ze lieten zich niet uit het veld slaan, ze hebben zich voor meer dan 100% gegeven en dat zagen ze bij de uitslag. Een geweldige 2e plaats voor deze 11 meiden uit Veendam en Muntendam, super knappe prestatie. 

s’ Avonds mochten de 2 teams van Krista Lingbeek dansen. Eerst was Epic Nation aan de beurt in hun klasse. Ze hebben super strak gedanst en de jury beloonde hun met een 8e plaats. Daarna was Hysteria aan de beurt in de categorie 19 jaar en ouder en zij zijn met een 4e plaats en ook een mooie beker naar huis gegaan.