Sport

Verslag V&Z Veendam - week 5



V&Z_Veendam.png

Deze week wederom geen volledig programma. Een paar teams lieten dondermorgen dat ze voor de vrijdag geen team op de been konden brengen en deze wedstrijden zijn reglementair verloren met 5-0. Een wedstrijd heeft het bestuur eruit gehaald, want dat was de enige die gespeeld zou worden in de Sorghvliethal en deze zal opnieuw worden ingepland. De beide teams die voor V&Z in de KNVB competitie spelen wonnen hun wedstrijden.

KNVB competitie
Het damesteam won met 4-3 van Reuz en blijft koploper en de heren wonnen met 6-2 van Loppersum met 6-2 door twee doelpunten van Joop Uuldriks en Roger Hovenkamp en Harmen Hager en Jeroen Huizinga maakten er ieder een. Dit team staat negen punten voor op de naaste concurrenten WMC en Delfzijl.

Hoodfklasse
In de interne competitie won in de hoofdklasse Galacticos met 6-2 van Gervas Futsal dat een 2-0 achterstand goed maakte, maar door een frommel goal werd het 3-2 en toen was het verzet gebroken van Gervas Futsal. SWO Veendam – Prins Elektro werd 1-3.

Tweede klasse
In de tweede klasse won koploper DWS/Drukkerij Reinier v.d. Kooi met 8-0 van Gadero en daar scoorde Kasto er drie van. Slagerij K. Nieland won nipt van By Kielman in een sportieve wedstrijd en een gelijk spel was eigenlijk wel een terechte uitslag geweest, maar daar dat Slagerij K. Nieland anders over en won met 3-2. Jeroen Dijk scoorde er twee van de drie, maar miste ook een paar mooie kansen om zeep. Onderin leed Euromail een 5-3 nederlaag tegen Essity Operations en blijft het onderin voor de tweede degradatie plaats spannend. Afterbeat verloor hun negende wedstrijd en zal degradatie niet meer kunnen ontlopen, want tegen Statusbar werd met 7-2 verloren.

Derde klasse
De grootste verrassing viel in de derde klasse, want daar verloor koploper Taxi Molijn met 9-4 van GHV/Vastgoedpartner en nummer twee Fc. Titanium verloor met 6-4 van V&Z Team. Door deze uitslagen heeft GHV/Vastgoedpartner weer uitzicht op het kampioenschap. Het heeft twee wedstrijden minder gespeeld en als deze worden gewonnen staat men nog maar drie punten achter. Van der Laan Verzekeringen tegen AVEBE werd 2-3 in een leuke wedstrijd en daar maakte J. Dekker de mooiste goal van de week door een prachtig lobje. Faber & Faber – CGKV de Kandelaar 0-5 en Smit Facility – Young Classics 0-5. De verliezende teams hadden geen spelers genoeg om te spelen.