Overslaan en naar de inhoud gaan

Moeilijke en Spannende Tijden Voor Eigenaar Waterskibaan.

Door op maandag, 7 mei, 2007 - 17:55

Foto's Van: Gerrit Wagenvoorde en Kristiaan Bronkhorst.

WATERSKIBAAN - Met nog 23 dagen te gaan en dan zou de waterskibaan in Borgerswold van Ina en Roel Schreuder klaar moesten zijn. Twee jaar lang zijn ze bezig geweest om de waterskibaan te realiseren.

Jammer genoeg verlopen de laatste paar dagen niet helemaal volgens plan en afgelopen zaterdag ging het helemaal mis. De Duitse Firma Ristme die al 40 jaar ervaring heeft met het bouwen van waterskibanen was bezig om een mast te plaatsen in het water aan de zijde van het Koetshuis. Door de lage stand van het water is het technische zeer moeilijk om de mast te plaatsen. Met behulp van een verreiker in het water had men gehoopt de mast zonder problemen te kunnen plaatsen.

Maar op het moment dat de verreiker geheel uitgeschoven was gleed de mast weg. Tot overmaat van ramp kreeg de verrreiker ook nog een storing en was niet meer inzetbaar. Besloten werd om de verrreiker twee nachten in Borgerswold te laten overnachten.

Maandagmiddag heeft een bedrijf de verreiker uit het water getakeld.

Voor Ina en Roel Schreuder zijn de laatste loodjes zeer zwaar want de waterskibaan met de naam "Ro-In Cablecenter" moet 1 juni klaar zijn want de eerste boekingen zijn al gemaakt voor de maand juni.

Voor meer informatie over de waterskibaan Ro-In Cablecenter zie hiervoor de website: http://www.roin-cablecenter.nl/

  Reactie Plaatsen Of Bekijken....