Sport

Verslag V&Z Veendam - week 4



V&Z_Veendam.png

Galacticos wint topper tegen MF Shipping.

Vrijdagmiddag heeft het bestuur besloten om de wedstrijden van die avond af te gelasten i.v.m. de weersomstandigheden.

Hoofdklasse
In de hoofdklasse nam Galacticos de koppositie over van MF Shipping door woensdag met 7-4 te winnen. Beide teams hebben een gelijk aantal punten, maar Galacticos speelde een wedstrijd minder.

Eerste klasse
Sandra’s Hairstudio deed goede zaken bovenin in de eerste klasse door met 8-5 te winnen van Adam & Partners. Sandra’s Hairstudio staat vier punten voor op Smit Facility, maar dit team heeft twee wedstrijden minder gespeeld. D. Nagel scoorde er vier voor Sandra’s Hairstudio.

Tweede klasse
Ook werd er een wedstrijd gespeeld in de tweede klasse en daar won Veendam Fanatics met 6-3 van Gadero dat zonder wissels aantrad.

Derde klasse
De topper in de derde klasse tussen Fc. Titanium en Taxi Molijn zou op papier een mooie wedstrijd kunnen worden, maar dat viel erg tegen. Fc. Titanium miste in het begin veel kansen en Taxi Molijn scoorde wel en kwam met 5-1 voor en liet het toen iets lopen en kwam Fc. Titanium nog terug tot 4-5 en kan nu het kampioenschap wel vergeten. Het verschil is nu zeven punten. Voor Taxi Molijn scoorde M. Kohodadad drie keer en dat deed D. Dijk voor Fc. Titanium ook. Kleine Panda won met 6-1 van Faber & Faber en daar maakte Waddington er drie van. V&Z Team won met 7-3 van Drenth installatie Techniek en daar scoorde R. Kohodadad er drie van de zeven.