Sport

Verslag V&Z Veendam – week 3



V&Z_Veendam.png

Eerste nederlaag DWS/Drukkerij Reinier v.d. Kooi
De beide teams die voor de KNVB Spelen wonnen hun wedstrijd. V&Z/Topbrands won in een slechte wedstrijd met 7-6 van Drs. Vijfje dat op de tweede plaats staat. V&Z Topbrands blijft door dit resultaat ongeslagen.

Dames
De vrouwen van Drs. Vijfje wonnen hun wedstrijd met 3-2. Dit team stond eerst op de eerste plaats, maar zijn nu voorbij gestreefd door de V&Z Vrouwen. De scheidsrechter in deze wedstrijd speelde een negatieve rol. Bij de heren waren er overtredingen die niet werden gezien of de scheidsrechter wilde ze niet zien. Bij de dames scoorde Drs. Vijfje een doelpunt en de scheidsrechter zag dit niet en wilde een hoekschop geven. Maar een speelster van V&Z vertelde hem dat het een doelpunt was. V & Z hoopt toch dat de KNVB eens gaat nadenken over dit soort zaken, want dit kan echt niet.

Hoofdklasse
Prins Elektro won met 6-2 van Riklis Karto en Prins Elektro-speler N. Schoenmaker scoorde drie doelpunten. Sandra’s Hairstudio passeerde Smit Facility door met 9-2 te winnen van Sportplein.

Tweede klasse
DWS/Drukkerij Reinier van der Kooi leed de eerste nederlaag van het seizoen. Tegen concurrent Struners United werd het een 3-2 nederlaag. Door deze zege nadert Struners United DWS op een punt. De coach van Struners United moest na afloop van de wedstrijd nog even de scheidsrechter uitschelden en kreeg hiervoor de rode kaart. Veendam Fanatics – By Kielman werd 3-3. Euro Mail – Statusbar werd ook 3-3 en helaas heeft de tijdwaarneming de doelpunten niet genoteerd.

Derde klasse
CGKV De Kandelaar won met 7-5 van Drenth Installatie Techniek. En voor de Kandelaar scoorde Van der Veen drie keer. Kleine Panda – Kamst 49'ers werd 5-4. Veldkamp scoorde drie keer voor Kleine Panda en J. Haandrikman deed dit voor Kamst. Maandag 21 januari speelt in de Wildervanckhal Fc. Titanium tegen Taxi Molijn. Fc. Titanium zal moeten winnen om nog een kans te maken op het kampioenschap. Want het verschil is nu vier punten en bij verlies staat Taxi Molijn met één been in de tweede klasse.