Nieuws

Ismaël Lotz hoofdgast FilmQuiz Dwars Veendam



Jan 24 Gwen Jansen 2018.jpg

Donderdagavond 24 januari om 20 uur is het zover. Dan wordt FilmQuiz Dwars gehouden in Filmhuis Beresteyn te Veendam! We gaan gedurende de avond op hilarische wijze DWARS door alle facetten van het film- en TVvak heen ter lering ende vermaak. Hierbij staat vooral het Noorden centraal.

We noemen het wel heel stoer een filmquiz maar we gaan vooral met elkaar lachen en genieten van heel veel leuke filmfragmenten en anekdotes van mensen uit op de avond zelf het beste oplet en de scherpste blik heeft,het filmvak zelf.  Tussendoor stellen we wat vragen. U hoeft geen filmkenner te zijn om een leuke avond te hebben. Als u maar een enorme filmliefhebber bent. Wie gaat er met de Gouden Filmklapper vandoor.

Foto Ismaël Lotz.jpg

Hoofdgast: Ismaël Lotz
Onze hoofdgast is niemand minder dan de super sympathieke en getalenteerde Groningse filmmaker en alleskunner Ismaël Lotz. 

Lotz is een veelvuldig bekroond cameraman, acteur, editor, regisseur, documentairemaker, vlogger, filmmaker, TVmaker en producent in één. Van documentaire, fictie, commercials tot TV & AV producties, hij gaat letterlijk dwars door alle disciplines heen. Kortom, de perfecte hoofdgast om ons, tussen de vragen door, aan de hand van diverse filmfragmenten een uitgebreid inkijkje te geven in het film- en TV vak in al haar facetten.

U bent verzekerd van een bijzondere, lekker dwarse avond waarin we het film- en TVvak in al haar facetten gaan beleven. Vele Noordelijke toppers uit het film- en TVvak passeren de revue op het grote doek. Van acteurs tot regisseurs, van de mensen die het artwork voor films maken tot de geluidsexperts. 

Kaarten zijn te bestellen a 7,50 via https://www.vanberesteyn.nl/programma/filmquiz-dwars

Datum: 24 januari
Aanvang:  20.00 uur
Toegang: € 7,50

Reserveren via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566  of bij de theaterkassa, geopend van  ma – vr van 13.00 – 16.30 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl