Nieuws

Nog 10 zaterdagen tot De Vrienden van Sportplein



Early bird 10  jaar sportplein.PNG

Op zaterdag 23 maart staat er een groots muziek festival gepland in de Sorghvliethal! Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Sportcafé Sportplein wordt er een muziekfestival georganiseerd. Tijdens de feestavond kan men genieten van een fantastische show met optredens van diverse artiesten! Een bomvolle line-up I Ronnie Ruysdaal - Helemaal Holland / Beethoven 

Op zaterdag 23 maart zullen diverse artiesten het podium van de Sorghvliethal betreden. Rasartiest Ronnie Ruysdael beter bekend als De koning van de polonaise is één van die namen! In zijn eigen decor en voorzien van de gebruikelijke gadgets zoekt hij de interactie met het publiek, op ieder feest is hij dan ook een graag geziene gast! Daarnaast komt het bekende feest-duo Helemaal Hollands langs! Met de grootste Nederlandse en Engels feest hits in combinatie met stampende meezing-medleys, zijn ze inmiddels een begrip in Nederland! Verder zal zanger en ras-entertainer Orlando, beter bekend als Zwarte Jannes het podium betreden, een optreden die je niet snel zult vergeten! Tot slot zal onze resident DJ Peter Mans plaats nemen achter de draaitafel voor Het Foute Uur.

This is Beethoven - not just a coverband
De band Beethoven brengt op 23 maart een weergaloze show naar Veendam. Tijdens deze gloednieuwe show zal er niets ontbreken! Een ledwall van maar liefst 42m2 vormt het decor van deze unieke show. De band bestaande uit zangers en zangeressen kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen ook de sterren van de hemel! Dit in combinatie met een op maat gemaakte video, waant men zich bij een concert. Special effects als Lasers, Sparkulars, Streamers en CO2 kanonnen maken het geheel af!

Special guest?
Ook heeft de organisatie een Special Guest weten te strikken! Wie dit zal zijn zullen we binnenkort naar buiten brengen…

Kaartverkoop
Op diverse punten in en buiten Veendam zijn kaarten voor het feest te koop. Kaarten zijn momenteel nog te verkrijgen voor €15,-. Early Friends, wees er snel bij, want de €15,- euro kaarten zijn beperkt beschikbaar!

Verkooppunten:

  • Primera Hiemstra Veendam
  • Sportcafé Sportplein
  • Primera Hoogezand
  • www.vanplan.nl (online)

Wie jarig is trakteert, win kaarten voor het feest
Tevens worden er iedere zaterdagavond tot aan 23 maart om klokslag 22.00 uur een tweetal kaarten verloot via de Facebookpagina Sportcafé Sportplein. Onder het motto Wie jarig is trakteert is deze actie opgezet. "Het is dan ook géén toeval dat er nog 10 zaterdagen te gaan zijn, en wij een tiental winnaars zullen verblijden met twee kaarten voor het feest”, aldus Rob van Loenen.